• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Herkes onu öldü sanıyordu! İlk kez konuştu

Yeniakit Publisher
2020-02-22 15:47:00 -
Herkes onu öldü sanıyordu! İlk kez konuştu

Almanya'daki ırkçı terör saldırısında öldü denilen Bilal Gökçe, konuştu. Gökçe, “Ben ölmedim, yaşıyorum” dedi.

Almanya'nın Hanau kentinde 19 Şubat'ta çarşamba akşamı gerçekleştirilen ırkçı terör saldırısında öldü denilen Bilal Gökçe, konuştu. Alman basını da dahil ırkçılıkla mücadele vakıfları ile derneklerinin de ölenler arasında gösterdiği 20 yaşındaki Bilal “Ben ölmedim, yaşıyorum” dedi.

Hakkında çıkan, saldırıda hayatını kaybetti haberler nedeniyle hem kendisinin hem de ailesinin büyük mağduriyet yaşadığını söyleyen Gökçe Hürriyet'e konuştu. Bilal Gökçe, “Gazeteler, televizyonlar benim fotoğrafımı yayınlayıp öldüğüm yönünde haberler yaptılar. Türkiye'den akrabalar ve tanıdıklarımız ağlayarak bizi aradılar. Onları ikna etmekle meşgulüz. Sosyal medyada bana rahmet okuyorlar.” dedi.

Neden öldüğü yönünde haberler yapıldığını bilmediğini belirten Gökçe “Saldırı gecesi benim okuldan arkadaşım Afgan Said Arena Cafe'de buluşalım dedi. Oradan beni aradı ve yemek ısmarladığını belirtip yemeğe çağırdı. Ben yatakta uzanıyordum. Canım gitmek istemedim. Maalesef Said orada vuruldu ve öldü. Abisi de ağır yaralandı. Herkes benim orada olduğumu sandığı için benim ölmüş olabileceğimi düşündüler. Oysa dediğim gibi ben oraya gitmedim, ölmek değil yaralanmadım bile” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23