• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP'nin Ermeni milletvekiline tokat gibi cevap: Sizin de milletvekili olabileceğiniz daha özgür bir ülke var mı?

Yeniakit Publisher
2021-04-29 00:13:00 - 2021-04-29 00:23:41
HDP'nin Ermeni milletvekiline tokat gibi cevap: Sizin de milletvekili olabileceğiniz daha özgür bir ülke var mı?

Uluslararası İlişkiler Uzmanı Öznur Küçüker Sirene, HDP'nin Ermeni Milletvekili Garo Paylan'a tokat niteliğinde bir cevap verdi.

 Yeniakit.com.tr 

HDP'nin Ermeni Milletvekili Garo Paylan, 24 Nisan'da, TBMM Başkanlığı'na sözde 'Ermeni soykırımı'nın tanınması için kanun teklifi verdi. Bununla da yetinmeyen Ermeni Milletvekili, twitter hesabından toplumun sinir uçları ile oynamayı sürdürdü. HDP'li Paylan, "106 yıl sonra, Soykırımın mimarı Talat Paşa isimli caddelerde yürüyoruz. Talat Paşa isimli okullarda çocuklarımızı okutuyoruz. Almanya’da bugün Hitler isimli caddeler olsaydı, Hitler isimli okullarda çocuklar okusaydı nasıl bir Almanya olacaksa, öyle bir Türkiye’de yaşıyoruz." dedi.

'Böyle bir özgürlük hangi ülkede var?'

HDP'nin Ermeni Milletvekili Paylan'a tepki yağarken, ona tokat niteliğinde bir cevap ise Uluslararası İlişkiler Uzmanı Öznur Küçüker Sirene'den geldi. Ülkemizi soykırımcılıkla suçlayan Ermeni Paylan'ın mesajını alıntılayarak, şunları söyledi: "Garo Bey, ben de önemli bir detay ekleyeyim. Şu 'faşist, soykırımcı' dediğiniz Türkiye'de siz de 'milletvekili' olabiliyor, hatta üzerine şöyle bir tweet bile atabiliyorsunuz. Böyle bir özgürlük hangi ülkede var?"


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ya sabır

Bunları hala konuşturup bir de halkın vergileri ile maaş veriliyor.Bu bölücülerin tümü ya hapise ya da sürgüne gönderilmeli.Bunun yeri Ermenistan.Bunlar laftan da insanlıktan da özgürlükten de anlamazlar.Bunların kinleri de hainliklere de bitmez.

Türkiye düşmanı Ermeni hainler

Türkiye Osmanlıya baş kaldıran Türk milleti katleden ermeni hainlerin eşkıya larının boyun larına madalya mı takacak tık elbette baş kaldıranın başını koparacak tık
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23