• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP sevici Meltem Cumbul'dan tepki çeken paylaşım!

Yeniakit Publisher
2019-05-21 16:45:00 -
HDP sevici Meltem Cumbul'dan tepki çeken paylaşım!

HDP sevici Meltem Cumbul, şampiyonluğu Galatasaray'a kaybeden Medipol Başakşehir üzerinden İstanbul seçimlerine göndermede bulundu. Cumbul'un paylaşımı büyük tepki topladı.

YSK tarafından alınan kararla birlikte İstanbul Belediye Başkanı seçimleri iptal edilmesinin ardından sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan ünlülere Meltem Cumbul'da katıldı. Futbol takımı Medipol Başakşehir üzerinden gönderme yapan Meltem Cumbul tepki topladı.

Bir süredir herhangi bir projede yer almayan ve ekranlarda uzak duran Meltem Cumbul daha önceki seçimlerde HDP aleyhine söylemleriyle gündeme gelmişti.

Meltem Cumbul bu seferde sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla tekrar edilen İstanbul seçimlerine Başakşehir futbol takımı üzerinden gönderme yaptı. "Başakşehir şampiyon olmadığı İçin maç tekrar edilmeyecek değil mi ?" ifadelerini kullandı. Takipçilerinin tepkisini çeken paylaşıma Erdoğan'ın Galatasaray'ı tebrik ettiği gönderi etiketlendi.

Erdoğan Galatasaray'ı tebrik etti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ı tebrik etti.

Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "2018-2019 Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu Şampiyonu Galatasaray'ı ve tüm Galatasaraylıları kutluyorum. Tebrikler @GalatasaraySK" ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23