• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halka dizisi oyuncuları kimler? Halka dizisi ne zaman yayınlanacak?

Yeniakit Publisher
2019-01-16 14:44:00 - 2019-01-16 15:40:26
Halka dizisi oyuncuları kimler? Halka dizisi ne zaman yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Halka dizisi izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Halka dizisi oyuncuları kimler? Halka dizisinin konusu nedir? Halka dizisi ne zaman yayınlanacak? Halka dizisi hangi gün yayınlacak? Konusu ve karakterleri kimler?

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Halka dizisi izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Halka dizisi oyuncuları kimler? Halka dizisinin konusu nedir? Halka dizisi ne zaman yayınlanacak? Halka dizisi hangi gün yayınlacak? Konusu ve karakterleri kimler?

Halka dizisi konusu

Adını simgesi üç halka olan 40 yıllık bir suç örgütünden alan Halka dizisi, Kaan ve Cihangir adlı iki gencin intikâm hikayesini etkileyici bir dille ekranlara taşıyacak.

Senaryosunu Levent Cantek'in kaleme aldığı, Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu polisiye dizi Halka'nın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Halka dizisi oyuncuları kimler?

Kadrosunda Serkan Çayoğlu (Cihangir), Kaan Yıldırım(Kaan), Hande Erçel(Müjde), Hazal Subaşı(Bahar), Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Okday Karunan, Dilan Telkök, Erdal Yıldız ve Burak Sergen'in Bulunduğu Es Film imzalı TRT1'in Yeni Polisiye Dizisi “Halka'nın çekimleri 15 Kasım'da İstanbul'da başlıyor. Diziyi Volkan Kocatürk Yönetecek.

Nazan Kesal (Hümeyra Karabulut)

Kırklı yaşların sonunda ağır ve vakur, ne istediğini bilen oturaklı bir iş kadını. Babası ünlü bir kabadayı, çok genç yaşlarda yine ünlü bir kabadayıyla Eren'le evleniyor. Eren'in hırsı nedeniyle Halka'yla karşı karşıya geliyorlar. Eren'in öldürülmesiyle hayatı değişiyor, sadece Kaan'ı tek başına büyütmek zorunda kalmıyor, geçmişteki itibar ve zenginliğini geride bırakıyor. Hümeyra, kimin tarafından gönderildiği belli olmayan bir dvd ile hem itibarını hem de intikamını alma şansına ulaşıyor. Hapisteki oğlunun polise köstebek olarak çalışmasıyla birlikte kocası Eren'i katledenlerle mücadele etmeye başlıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Serkan Çayoğlu (Cihangir Tepeli

Halka’nın iki kahramanından biri. Yirmili yaşlarda sakin ve ölçülü biri. Ünlü bir iş adamı olan İlhan Tepeli'nin oğlu. Cihangir, İlhan'ın işlerinin asıl yürütücüsüdür. Uyku problemi çektiği için sessizliğe ihtiyaç duymakta, ancak ve ancak ses geçirmez-sesten yalıtılmış bir odada, çocukluğunu hatırlatan naif bir duvar resminin karşısında uyuyabilmektedir. Hikâye gelişirken anlarız ki, tıpkı Kaan'a olduğu gibi Cihangir'e de kırmızı kutulu bir dvd gönderilmiş, Eren Karabulut cinayetiyle ilgili görüntüler eşliğinde kimi sırlar onunla da paylaşılmıştır. Cihangir geçmişi ve ailesi hakkında kuşkular yaşamakta, kimselere söylemeden araştırmalar yapmaktadır. Cihangir’in bir dargın, bir barışık olduğu İrem isimli nişanlısı vardır. İrem, ondan işini bırakmasını, mafyözi bağlantılarını koparmasını istemektedir. Cihangir ise kendisi için daha hayati meselelerle uğraşıyor, geçmişini araştırırken ruhunu içinde bulunduğu cendereden kurtarmaya çalışıyordur. İrem onu manen baskılarken, İskender Bey’in uçarı ve “deli” kızı Müjde’yle yakınlaşır.

Hande Erçel (Müjde Akay)

İskender’in kızı, ne yapacağı tahmin edilemeyen, neşeli, uçarı, hazcı genç bir kadın. Yirmili yaşlarda. Babası İskender'le birlikte çalışmak istiyor. İskender, bu fikre yanaşmadıkça da kendini gösterecek küçük hamleler yaparak babasının gözüne girecek. Cihangir ile olan yakınlaşmasıyla İrem’le de hoşuna giderek rekabet edecek. İrem'in kendini ağırdan satan, oturaklı ve hafif kibirli hallerine karşın Müjde son derece rahat, ne istediğini açıkça gösteren, meydan okumaktan korkmayan biri. Müjde’nin Cihangir’le olan ilişkisi onun büyümesini ve olgunlaşmasını sağlayacak.

Kaan Yıldırım (Kaan Karabulut)

Yirmili yaşlarda dışa dönük, konuşkan, neşeli, hemen tepki veren, enerjik bir delikanlı. Başına buyrukluğu ve yerinde duramazlığıyla biliniyor. Kaan’ı soygun suçlusu bir mahkûm olarak tanıyoruz. Halkanın ilk ve büyük muamması olan Eren Karalubut’un katledilme görüntülerinin ona gönderildiğini, polisin de bu vesileyle olayları öğrendiğini anlıyoruz. Kaan, polisin özellikle de Cemal Sandıkçı ve Bahar’ın teklifiyle İlhan Tepeli’nin mafya örgütlenmesinin içine giriyor. Kaan’ın asıl amacı öncelikle hapisten çıkmak. Sonra kendisini tuzağa düşürenleri bulmak istiyor. Kaan’ın annesi Hümeyra’ya karşı kimseye göstermediği bir zaaf ve sadakati var. Hapisten çıkması için kendisine gelen polise bile olup bitenleri annesinden gizleyemeyeceğini söylüyor. Kaan, görünenin aksine, baştan beri kendisini tuzağa düşürenlerin peşinde. Annesinin sözünden çıkmayacağını söylerken kendine bir rol tasarlıyor. Mahkûm olma sürecinde polisle yaşadıkları nedeniyle polise güvenmiyor. Annesine de her şeyi anlatmıyor, onun duygusal tepki vereceğini, işleri zorlaştıracağını düşünüyor. İlhan Tepeli'nin yanında Cihangir'le tanışıyor ve onunla bir kader ortaklığına giriyor. Halka'ya karşı birlikte mücadele etmeye başlıyorlar.

Hazal Subaşı (Bahar Berkes)

Yirmili yaşlarda işini çok seven ve kendini suçla mücadeleye adamış idealist bir kadın polis. Cemal Sandıkçı’nın yardımcısı olmakla birlikte teşkilatta, daha ilk günlerden itibaren Altan Demiröz tarafından korunup kollanmış biri. Öksüz ve yetim olması nedeniyle, Altan Demiröz ve Cemal Sandıkçı’ya bir baba ve büyük bir kardeş gibi bakıyor. Birlikte çalıştığı Sandıkçı’yı Altan Demiröz’e raporluyor olması onu rahatsız ediyor. Üstelik operasyonda köstebek olarak tercih edilen mahkûm ve suçlu Kaan’ın varlığı ona göre başlı başına bir sorun. Gerçi olaylar geliştikçe, itiştiği, sevmediği ve kuşkuyla izlediği Kaan’a ilgi duymaya başlıyor. Bu ilgi karşı koyamayacağı bir aşka dönüşüyor.

Ahmet Mümtaz Taylan (Cemal Sandıkçı)

İşine ve mesleğine bağlı usta polis. Halka’nın farkına vararak, büyük örgütü açığa çıkarmaya and içmiş, kararlı bir devlet adamı. Ne yaptığını bilen, doğruluktan sapmayan, olup bitenlerin farkında olarak adaletli davranan biri. Tek inandığı doğrunun devletin ihyası ve sürekliliği olduğu anlaşılacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23