• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Hakan Albayrak Davutoğlu'nun partisinde yer alacak!"

Yeniakit Publisher
2019-12-01 09:12:00 - 2019-12-01 09:20:12
"Hakan Albayrak Davutoğlu'nun partisinde yer alacak!"

Karar gazetesinden ayrılan Hakan Albayrak'ın Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı yeni partide yer alacağı öne sürüldü.

Yeni partisini Aralık ayının ortalarında açıklayacağı iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partinin kurucular kurulu listesi belli olmaya başladı. Davutoğlu'na yakınlığı ile bilinen medyanotu.com internetsitesi, Karar gazetesinden ayrılan Hakan Albayrak'ın Davutoğlu'nun kuracağı partide yer alacağını duyurdu.

Hakan Albayrak, 3,5 yıldır yazdığı Karar gazetesinden 29 Kasım tarihinde ayrıldığını açıklamıştı. Albayrak, yazdığı son yazısının sonunda "Kıymetli dostlar, bazı yeni meşgaleler sebebiyle KARAR’daki yazılarıma son veriyorum." diyerek ayrıldığını belirtmişti.

Karar gazetesi Genel Yayın Yönetmei İbrahim Kiras, Albayrak'ın ayrılığını sosyal medya hesabı üzerinden "Karar yazarı Hakan Albayrak başka bir sahada sürdürmek istediği meşgaleler dolayısıyla köşe yazılarına son verdi. Sevgili arkadaşıma gazeteye katkıları için teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum." ifadeleri ile duyurmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Remzi Hocaoğlu

Görünen köy kılavuz istemiyordu. Karar (gah)’ı seçip üç yıldır orada Yazdıkları zaten bu projeye ilk hazırlık içindi. Bunu anlamamak için çok saf olmak lazımdır. Ey gidi günler radikal islamcılıktan müslümanları politikadan tasviye eden radikal komplo adamlığına. Bu herkese nasib olmaz! sadece şeytanlara göz kırpanlara vuracak ikramiyedir!

tunatan

remzi hocaoğlu: resmen duygularıma tercüman olmuşsun.bu sözün üstüne söz söylemek senin sözlerine saygısızlık olur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23