• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hadsizliğin böylesi! Kandil'in Meclis'teki sesi Gergerlioğlu’ndan bayat senaryo: Milletin kardeşliğine dil uzattı!

Yeniakit Publisher
Cem Kaya Giriş Tarihi:

Milletin kürsüsünü terör örgütünün borazanı haline getiren, nifak tohumları ekmekten başka hiçbir icraatı bulunmayan DEM Partili Ömer Faruk Gergerlioğlu, yine kirli bir algı operasyonuna soyundu.

"Kürtler her şey oluyor ama Kürt olamıyor" diyerek, Türkiye’nin bin yıllık kardeşlik mayasına zehir enjekte etmeye çalışan bu şahıs, sanki bu ülkede Kürt kökenli vatandaşlarımız en üst makamlara gelmemiş, bakan, başbakan, cumhurbaşkanı olmamış gibi bir hayal dünyası pazarlamaya kalktı. Devletin şefkatini istismar edip, ekmeğini yediği vatanın birliğine kastedenlerin sözcülüğünü yapan Gergerlioğlu, "mağduriyet" maskesi altında bölücülük jargonunu ısıtıp ısıtıp milletin önüne koyuyor.


 

Geçmişi skandallarla dolu olan, FETÖ’cü hainlerden PKK yandaşlarına kadar her türlü şer odağına "hak savunuculuğu" adı altında kalkan olan bu şahsın, bu son saçmalaması kimseyi şaşırtmadı. Yasin Börülerin katillerine sessiz kalan, evlat nöbetindeki Diyarbakır Anneleri'ne sırtını dönen, sözde "insan hakları" maskesiyle sadece terör sevicilerin hukukunu koruyan Gergerlioğlu'nun bu bölücü dili, aslında kimin ajandasını uyguladığını net bir şekilde gösteriyor.


 

"Kürt olamıyorlar" yalanıyla, Doğu ve Güneydoğu'da huzura kavuşan, devletinin yatırımlarıyla nefes alan bölge halkını kışkırtmaya çalışan bu zihniyet, milletin feraseti karşısında bir kez daha duvara tosladı. Kürt kardeşimizi terörün kucağına itmeye çalışanların Meclis çatısı altındaki bu pervasızlığı, vatansever yüreklerde büyük bir öfkeyle karşılandı.


Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Justin

Yıllardır işyerinde Kürt çalışanlarimla beraber hiç bir ayırım olmadan çalışmak nasip oldu. Şimdi Kürt sorunu diyenler terörist .

Ali Şengül

Bu bölücü teröristleri mecliste istemiyoruz milletin verdiği yetkiyi millete saldırmak için kullanacak devletin verdiği maaşı teröristleri beslemek için harcayacak böyle olmaz başımızdan su terör belasını attıktan sonra sıra bunlara gelmeli bir kırk yılımız daha heba olmasın bunlar zaten belli çoluk çocuk demeden bu azgınlar hizmet ettikleri itraile gönderilsin yada ırak tarafına sürülsün bu devran böyle sürüp gitmesin bizim ekmeğimizi yiyip bizim canagimiza pislemesinler birde bayrağımıza saldıran kim olursa olsun bir köpek gibi leş haline getirilmeli vesselam.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23