• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gümüşler’de gönül sofrası! Belediye çalışanları kendi maaşlarıyla iftar verdi!

Yeniakit Publisher
Giriş Tarihi:
Gümüşler’de gönül sofrası! Belediye çalışanları kendi maaşlarıyla iftar verdi!

Niğde’nin Gümüşler Kasabası’nda, Ramazan ayının manevi iklimine yaraşır, örnek bir dayanışma tablosu sergilendi. Gümüşler Belediyesi çalışanları ve meclis üyeleri, belediye bütçesine tek kuruş yük etmeden, kendi imkan ve maaşlarıyla hazırladıkları iftar sofrasında yüzlerce vatandaşı ağırladı.

Niğde [Akit] - Gümüşler Belediyesi çalışanları ve belediye meclis üyelerinin kendi imkânlarıyla düzenlediği iftar yemeğinde yüzlerce vatandaş aynı sofrada buluştu.

Gümüşler Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına kasaba halkı yoğun ilgi gösterirken, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhu bir kez daha yaşatıldı.


Haber Fotoğraf: Dursun Suna Niğde


 

 

 

“BU SOFRA BELEDİYE BÜTÇESİNDEN DEĞİL, GÖNÜLLERDEN”...

Programda konuşan Bayram Uzan, Ramazan ayının toplumsal dayanışma açısından önemli bir zaman dilimi olduğuna dikkat çekerek Peygamber Efendimizin “Komşusu açken tok yatan bizden değildir.” sözünü hatırlattı.

Başkan Uzan, bu anlayışın toplumda yardımlaşma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini ifade etti.

“Belediye çalışanlarımız ve belediye meclis üyelerimiz bir araya gelerek kendi maaşlarımızdan katkı sağladık. Amacımız Ramazan’ın bereketini hemşehrilerimizle paylaşmak ve aynı sofrada buluşmaktı.” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23