• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gördün mü dünyanın kaç bucak olduğunu? TikTokçu anneye büyük şok

Yeniakit Publisher
2022-11-06 11:38:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Gördün mü dünyanın kaç bucak olduğunu? TikTokçu anneye büyük şok

İzmir'de işadamı Ferit K. (43) ile 15 yıllık eşi Burcu K. (41), iki sene önce boşanmaya karar verip evleri ayırdı. 8 ve 13 yaşlarındaki iki kızı ise anneyle yaşamaya başladı. Anne Burcu K. TikTok'ta video çekip paylaşmaya başlayınca mahkeme, videoları gerekçe göstererek velayeti babaya verdi.

Boşanma davasında mahkemeden TikTok kararı... İzmir'de işadamı Ferit K. (43) ile 15 yıllık eşi Burcu K. (41), iki sene önce boşanmaya karar verdi. Çift, boşanma aşamasında evlerini ayırdı, 8 ve 13 yaşlarındaki iki kızı anne ile yaşamaya devam etti.

Tiktok'ta zaman geçirip ilgi göstermiyor

İzmir 19. Aile Mahkemesi'nde görülen davada, eşinin Tiktok isimli uygulamada çok uzun süre vakit geçirdiğini ve bu sebeple iki kızına ilgi göstermediğini öne süren işadamı, kızlarının velayetini talep etti.

Pedagog: Anne ciddi ihmal ediyor

Mahkeme tarafından atanan pedagog, annenin çocuklara ilişkin yükümlülüklerini ciddi manada ihlal ettiğini belirtti. Mahkeme velayetin geçici olarak babaya verilmesini kararlaştırdı. Boşanma kararı çıktığında kalıcı velayet de babaya geçecek.

Akıl sağlığı yerinde mi araştırılacak

Ferit K., avukatı Şenay Geçkil aracılığıyla Burcu K.'nin daha önce bir devlet ve iki özel hastanede psikolojik rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğünü belirterek İzmir 19. Aile Mahkemesi'ne eşinin akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesini istedi. Sulh hukuk mahkemesi talebi yerinde buldu. Avukat Şenay Geçkil, "Vasi atanmasına karar verilecek olursa dava vasiye karşı devam edecek" dedi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bağımlılık..

Telefondan ayrı kalamıyor, sosyal medya için kullanıyor, elinden bırakamıyorsan...sen ve çevren bir şekilde zarar görür.

......

Bence erken havaya girmeyin çünkü yargıtay 2.hukuk dairesi devreye girer ve kararı bozar velayeti anneye verir üstüne bide mahkeme masraflarını adama iteler....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23