• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gerilime Mark Zuckerberg de dahil oldu

Yeniakit Publisher
2020-05-29 04:05:00 -
Gerilime Mark Zuckerberg de dahil oldu

ABD Başkanı Donald Trump ile Twitter arasındaki gerilime ilişkin sosyal medya devi Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'den önemli bir açıklama geldi. Mark Zuckerberg, hiçbir sosyal medya platformunun 'gerçeğin yargıcı' olmaması gerektiğini söyledi.

Dünyanın en aktif kullanılan sosyal medya platformu Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg, Twitter ile ABD Başkanı Donald Trump arasındaki gerilime ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zuckerberg, Twitter'ın sansür uygulamasının doğru olmadığını savunarak hiçbir sosyal medya platformunun 'gerçeğin yargıcı' olmaması gerektiğini söyledi.

Fox News'e konuşan Zuckerberg, "Facebook’un, insanların çevrimiçi olarak söylediği şeylerde gerçeğin yargıcı olmaması gerektiğine güçlü bir şekilde inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Twitter'dan cevap geldi

Twitter CEO'su Jack Dorsey ise kişisel hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla Facebook kurucusu Zuckerberg'e cevap verdi. Dorsey, buradaki asıl amacın insanların doğru bilgiye ulaşmasını sağlamak olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: "Elbette bu bizi gerçeğin yargıcı yapmaz. Amacımız çelişen ifadelerin noktalarını birleştirmek ve ihtilaflı bilgileri göstermek, böylece insanlar kendileri bir yargıya varabilir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23