• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gel vatandaş CHP belediyeciliğine gel! Çöp toplatılır, otobüs ittirilir!

Yeniakit Publisher
2021-07-25 01:28:00 - 2021-07-25 01:43:48

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

CHP'li Maltepe Belediyesi'nde çöplerin vatandaşlar tarafından toplanmasının ardından şimdi de Sarıyer'de yolcuların İETT otobüsünü ittirmesi, sosyal medyada CHP'li belediyelere tepkiyi artırdı.

yeniakit.com.tr

İstanbul Sarıyer'de arıza yapınca İETT otobüsünün yolcular tarafından ittirilmesi, CHP'li Maltepe Belediyesi'nde alınmayan çöplerin vatandaşlar tarafından toplanması, CHP'li belediyeciliğin iş bilmezliğini gösterirken sosyal medyada tepki yağmaya devam ediyor.

Yolcular İETT otobüsünü ittirdi

Sarıyer'deki Maden Mahallesi, Eski Zekeriyaköy Caddesi üzerinde içinde yolcular bulunan İETT otobüsü arıza yaptı. Rampaya gelince aniden arıza yapan otobüse vatandaşlar müdahale etti. Araçtan inen yolcular İETT otobüsünü iterek rampadan çıkardı. 

Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan o anlar, gündeme bomba gibi düştü. Bu görüntülerin ardından kendisi tatil yaparken, İstanbullulara rezillik yaşatan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki yapdı.

Vatandaşlar çöp toplamıştı

Yolcuların İETT otobüsünü ittirmesi akıllara yakın zamanda, CHP'li Maltepe Belediyesi'nde alınmayan çöplerin vatandaşlar tarafından toplanmasını getirdi.

CHP'li Maltepe Belediyesinde biriktiği için kokuya neden olan çöp dağları, vatandaşlar tarafından toplanmıştı. CHP'li vatandaşların çöp topladığı görüntüler sosyal medyada tepkiye neden olmuştu.

CHP'li belediyelerin vatandaşa hizmet götürememesi dalga konusu olmaya başladı. Sosyal medya kullanıcıları, yaptıkları paylaşımlar ile CHP'li belediyeciliği ti'ye aldı.

İşte paylaşımlar:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

MİLLET

Birlikten kuvvet doğar itte yakıtan tasaruf etmiş oluyor hemde insanlik ölmedi vatandaş yolda kalan araca yardım ediyor

Merdo

Vatandaş yeri geldiğinde otobüsü de iter çöpü de toplar öyle fedakârdır çünkü. Ammmaaa ülkedeki afgan ve suriyeli kaçakların çocuklara tecavüz girişimlerine, kapkaç, gasp vb. olaylarına, taşkınlıklarına da müsamaha göstermez.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23