• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray Tudor için kararını verdi

Yeniakit Publisher
2017-12-04 11:26:00 -
Galatasaray Tudor için kararını verdi

Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında aldığı 3-0’lık yenilginin faturası İgor Tudor’a kesilirken, büyük maçlarda sıfır çeken Hırvat hocaya güven kalmadı.

Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adı Güzel'in haberine göre derbideki farklı yenilginin yanı sıra takımına oynattığı kötü futbolla ve yaptığı değişikliklerle eleştiri oklarının hedefinde yer alan Tudor’un kredisi tükendi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, 8 büyük maçta sadece 1 puan alabilen Igor Tudor'un bir an önce biletinin kesilmesini istiyor.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise fevri davranarak daha büyük sorunlara yol açmak istemiyor.

Dursun Özbek'in şimdilik Hırvat hocayla yolları ayırmak gibi bir düşüncesinin olmadığı öğrenildi.

Ezeli rakiplerinin puan olarak önünde bulunan Galatasaray'da bunu dikkate alan Dursun Özbek ve ekibinin ligin devre arasına kadar genç antrenöre şans vermeyi planladıkları kaydedildi.

Sarı-Kırmızılılar, ertelenmezse bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında daha detaylı şekilde Tudor meselesini masaya yatıracak.

Büyük bir olasılıkla Tudor’la şimdilik devam kararı alınacağı öğrenildi.

3 maçta istenmeyen sonuç çıkması halinde kesin olarak genç hocanın devrede gönderileceği ifade edildi.

ÖZBEK YORUM YAPMADI

Galatasaray Eğitim Vakfı’nın 50. yıl ve 75. yıl berat ve madalya töreni ile Özhan Canaydın Spor Ödülleri töreni dün lisede yapıldı. Ödülleri Başkan Özbek ve Canaydın’ın oğlu Murat Canaydın dağıttı.

Tudor’un durumunun sorulması üzerine Özbek, “Bugün gündemimiz lisenin 50. ve 75. yıl mezunları” diyerek yanıt vermekten kaçındı.

HAFTA İÇİ HOCAYA DESTEK ÇIKMIŞTI

Özbek, daha önce Tudor’a eleştirilere tepki göstermiş ve “Lideriz, en çok gol atan takımız. Bu konu gündemden düşsün. Türkiye’de hiçbir takımın hocası bu kadar eleştirilmiyor. Haberler maksatlı” demişti.

DERBİ SONRASI FLORYA 'BASKINI'

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Vodafone Park'ta alınan 3-0'lık mağlubiyet sonrasında Florya Metin Oktay Tesisleri'ne 'çıkarma' yapmıştı. Takım otobüsüne büyük tepki gösteren Galatasaraylılar, Igor Tudor'u istifaya davet etmiş ve Fatih Terim lehine tezahüratlarda bulunmuştu.

Ellerinde Fatih Terim fotoğrafları bulunan bir grup taraftar ise tesis duvarlarına Fatih Terim'in fotoğraflarını yapıştırmıştı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23