• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray, Hugo'nun transferini bitiriyor!

Yeniakit Publisher
2017-04-02 10:07:00 -
Galatasaray, Hugo'nun transferini bitiriyor!

Galatasaray devre arasında çok isteyip alamadığı Brezilyalı stoperin işini bu kez bitirmeye kararlı. Sarı-Kırmızılılar, Sambacı’nın menaceriyle bu hafta İstanbul’da bir araya gelip transferi sonlandırmaya hazırlanıyor.

Cim Bom’da Vitor Hugo bombası... Sarı-Kırmızılılar, Palmeiras forması giyen Brezilyalı stoperin menaceriyle önümüzdeki hafta İstanbul’da bir araya gelecek. Brezilya kulübünün 8 milyon Euro’luk bonservis bedeli talebini kırmayı başardığı öğrenilen Galatasaray Yönetimi, oyuncuyu da ikna ederek maksimum 5 milyon Euro’luk bir bedelle transferi gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Devre arasında da adı Galatasaray’la anılan ancak bir türlü transferi bitirilemeyen 25 yaşındaki 1.87’lik futbolcuya, vatandaşı Taffarel’in tam not verdiği belirtiliyor. Hugo’yu son olarak teknik direktör İgor Tudor’un da izlediği ve beğendiği ifade edildi.

Brezilya’dan hiç çıkmadı

Galatasaray’ın kadrosuna katmak için büyük çaba harcadığı Vitor Hugo, kariyeri boyunca ülkesinden dışarı hiç çıkmadı. Palmeiras dışında herhangi bir üst düzey takımın formasını giymeyen Brezilyalı stoper, milli takıma seçilmeyi de henüz başaramadı. Taraflar önümüzdeki hafta detayları da halledebilirse, Hugo’nun yeni sezon öncesi Galatasaray’ın ilk transferi olması bekleniyor.

Fanatik
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23