• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray cephesinde UEFA açıklaması

Yeniakit Publisher
2018-06-07 12:19:00 -
Galatasaray cephesinde UEFA açıklaması

Süper Lig'de mutlu sona ulaşan Galatasaray'da eski yönetim kurulu üyesi Mete İkiz, UEFA ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın para cezası alacağını dile getiren Mete İkiz, "Bir para cezası gelecektir ama oraya ilk gittiğimizde men cezası almamız çok yüksek ihtimaldi. Biz 2 saat 45 dakikada kendimizi ve planlarımızı doğru bir biçimde anlatarak UEFA yetkililerini 4 yıllık bir anlaşma rotasına yönlendirmeyi başardık." ifadelerini kullandı.

"KRİTERLERE UYULMAMIŞ"

Yapılan sunumun UEFA tarafından beğenildiğini vurgulayan İkiz, "Geçmişte kulübümüz UEFA kriterlerine uymamış. Biz de bunu savunmanın çok da gereği yok diye düşünerek geçmişten ziyade geleceğe yönelik planlarımızı anlattık. Bu da UEFA yetkilileri tarafından çok beğenildi." şeklinde konuştu.

(beIN Sports Haber)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23