• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe otobüsüne saldırıyla ilgili olay tweete gözaltı kararı

Yeniakit Publisher
2015-04-05 21:33:00 - 2018-10-12 17:35:49
Fenerbahçe otobüsüne saldırıyla ilgili olay tweete gözaltı kararı

Trabzon’a gelen Fenerbahçe Kulübü kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırı ile ilgili 2 kişi gözaltına aılındı.

Rizespor maçından sonra Trabzon’a gelen Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırı ile ilgili soruşturma sürerken, dün sabah saatlerinde olayla ilgili olarak twitter hesabından paylaşımda bulunan 25 yaşındaki Murat Demir ile kullandığı fotoğrafta resmi bulunan 22 yaşındaki arkadaşı Kadir Küçük gözaltına alındı.

Araklı ilçesinde ikamet eden Murat Demir, twitter hesabından Fenerbahçe aleyhinde paylaşımda bulundu, “Fenerbahçelileri Trabzon havaalanına, yol güzergahına bekliyoruz. Biz nöbetteyiz. Havaalanına giremeyeceksiniz. Burası Trabzon" ifadeleri kullandı. Bu paylaşım sonrasında profil fotoğrafındaki arkadaşı Kadir Küçük ile birlikte gözaltına alınan Murat Demir sorgulamasının ardından serbest bırakıldı. Kadir Küçük'ün sorgulaması sürüyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23