Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe konuk olduğu Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalarak averaj farkıyla liderliğe yükseldi.
Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, Adana Demirspor'a konuk oldu. Mücadeleye etkili başlayan sarı-lacivertliler rakip kaleyi adeta abluka altına aldı. Gol ve gollerle burun buruna gelen Fenerbahçe mücadelede gol bulamadı. Adana Demirspor deplasmanında gol sesi çıkmazken Fenerbahçe bu sonuç ile birlikte averajla liderliğe tekrardan yükseldi.
Maça Ertaç Özbir damga vurdu!
Mücadelede en çok öne çıkan isim Adana Demirsporlu kaleci Ertaç Özbir oldu. 34 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Fenerbahçe'nin 9 şutunu kurtararak hem takımına güven verdi hem de Adana Demirspor'u ayakta tutmayı başardı.
Fenerbahçe'de gol problemi sürüyor!
Sarı-lacivertliler, son iki Süper Lig maçında rakip kalelere toplamda 33 kez şut çekerken, bu şutlardan sadece ikisi golle sonuçlandı. Fenerbahçe'nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko, Adana Demirspor kalesine yolladığı 6 şutun 4'ü isabetli olurken golle buluşamadı.