• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Işık ilk yarıyı değerlendirdi

Yeniakit Publisher
2019-12-18 15:06:08 -
Fatih Işık ilk yarıyı değerlendirdi

CIP Travel Antalyaspor Baş Antrenörü Fatih Işık, "Bu sezon Hentbol Şube Sorumlumuz Hakan İrban ve teknik heyetimizin çalışmaları neticesinde takımımızın yüzde 70’ini koruduk.

CIP Travel Antalyaspor Baş Antrenörü Fatih Işık, "Bu sezon Hentbol Şube Sorumlumuz Hakan İrban ve teknik heyetimizin çalışmaları neticesinde takımımızın yüzde 70’ini koruduk. Başarılı bir sezonun ardından tabi ki oyuncularımıza birçok teklif geldi. Cemal Kütahya Katar’a, Kriva Ukrayna’ya, Sergii Rumiantsev ise Ankara MYK’ya transfer oldu. Biz de elimizden geldiği kadar yerlerini nokta transferlerle doldurmaya çalıştık” dedi.

Erkekler Hentbol Süper Lig’de ilk yarı karşılaşmaları sona erdi. 8 müsabakadan oluşan devreyi 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi ile 5’inci sırada tamamlayan CIP Travel Antalyaspor’da Baş Antrenör Fatih Işık ilk yarıyı değerlendirdi. Geçen sezon büyük bir başarı elde ederek ligi ikinci bitirdiklerini, Türkiye’yi Avrupa’da temsil etme hakkı elde ederek gurur yaşadıklarını anlatan Işık, “Bu sezon Hentbol Şube Sorumlumuz Hakan İrban ve teknik heyetimizin çalışmaları neticesinde takımımızın yüzde 70’ini koruduk. Başarılı bir sezonun ardından tabi ki oyuncularımıza birçok teklif geldi. Cemal Kütahya Katar’a, Kriva Ukrayna’ya, Sergii Rumiantsev ise Ankara MYK’ya transfer oldu. Biz de elimizden geldiği kadar yerlerini nokta transferlerle doldurmaya çalıştık. Avrupa kupasında Romanya’nın köklü ve güçlü ekiplerinden Dobrogea Sud Constanta’ya karşı iyi mücadele ettik. Evimizde berabere kaldık ama deplasmanda oynadığımız maç sonucu Avrupa’ya veda ettik. Tecrübe kazanma açısından çok iyi oldu” diye konuştu. Beşiktaş Aygaz ile başlayıp Beykoz Belediyesi ile bitirdikleri ilk yarıyı 5’inci sırada tamamladıklarını belirten Fatih Işık, “Bu yıl play-off sistemi ile oynanacak. İlk 8 takım play-off’a kalacak, 9’uncu takım küme düşecek. Maçı isteyen, yaşayan ve savaşan takımlar avantaj yakalıyor” ifadelerini kullandı.

"Sonuna kadar savaşacağız"

İlk yarıdaki maçlardan olumlu-olumsuz dersler çıkararak ikinci yarıya hazırlanmaya başlayacaklarını belirten Işık, “45 günlük bir ara var. 18 günlük iznin ardından 4 Ocak’ta bir araya geleceğiz. İlk maçımızı 29 Ocak Çarşamba günü Beşiktaş Aygaz ile Antalya’da oynayacağız. İyi bir galibiyetle başlayıp iyi bir havayla yolumuza devam etmek istiyoruz. Geçen sezon da ilk yarıyı 5’inci bitirmiş, ligin 2’nci sırada tamamlamıştık. Bu yıl da ara dönemde kadro ve performans değerlendirmemizi yapacağız. Raporumu yönetime sundum. Sağ oyun kurucu ve sağ kanat bölgesine iki oyuncu transferine ihtiyacımız var. Bunu başarabilirsek play-off’a avantajlı girmek istiyoruz. Öncelikle Avrupa Kupası’na gitme hedefindeyiz. Yarı final, final ve şampiyonluk için mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz Antalyasporuz. İlk düdükten son düdüğe kadar savaşacağız. Bu sezonu da adımıza yakışır şekilde bitireceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23