• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Faşistler 19 Mayıs bahanesiyle linç etmişlerdi! Eleştirilere muazzam cevap: Sadece Muhammed Mustafa’ya benzemeye çalışıyorum

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

YouTube Türkiye’nin elektrikli otomobil temalı en başarılı kanalı olan Dolubatarya’nın sahibi Bilal Akgündüz, kemalistlerin faşizan linç girişimine maruz kaldı. Kendisi hakkındaki saldırılara cevap veren Akgündüz, “Benim tek benzemeye çalıştığım kişi Allah’ın son elçisi Muhammed Mustafa’dır. Onun dışında kimseye benzemeye çalışmıyorum” dedi.

Sosyal medyada 19 Mayıs’a yönelik paylaşım yapmadığı gerekçesiyle faşist kemalistler tarafından hedef gösterilen Dolubatarya isimli başarılı YouTube kanalı, son günlerde epey gündem oldu. Kanalın sahibi Bilal Akgündüz, linç girişimine cevap verdi. Hakkında yürütülen karalama kampanyalarına ve gelen olumsuz yorumlara karşı sessizliğini bozan Akgündüz, hayata bakış açısını ve inancını net sözlerle dile getirdi.

Kendisine yönelik tepkilere vizyonu ve inanç dünyası üzerinden cevap veren Bilal Akgündüz, hayatta tek bir rehberi olduğunu vurguladı.


 

Eleştirilere karşı duruşunu bozmaksızın açıklamalarda bulunan Akgündüz, “Benim tek benzemeye çalıştığım kişi Allah’ın son elçisi Muhammed Mustafa’dır. Onun dışında kimseye benzemeye çalışmıyorum” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadaki kimliği üzerinden yapılan tartışmalara kendi değerlerini hatırlatarak son noktayı koymak istediğini belirten ünlü YouTuber, milli ve manevi kimliğine de vurgu yaptı. Kendisini tanımlarken dini hassasiyetlerini ön plana çıkaran Akgündüz, “Müslüman bir Türküm. Daha iyi bir Müslüman olmaya çalışıyorum” diyerek, kendisini eleştiren kitlelerin yorumlarından ziyade kendi inanç dünyasındaki gelişimine odaklandığını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

resat

bu kesimin, atatürke olan sevgisimi? yoksa , atatürke olan sevgiyi menfeate dönüştürme sevgisimidir bu işler, seven sevdiğinin dediklerini önemser yapar ,atatürk ''istikbal göklerde'' demiş bunlar, bu bayramdan bayrama atatürkçüler, uçak fabrikası kapatmış, türk övün çalış güven demiş ,ikinci dünya savaşından çıkmış ülkeler bize tur bindirmiş , millet artık bu sahte ,yapmacık ,menfeat kokan hareketleri yemiyor ,bari bu hususta biraz yenileyin kendinizi,,

Yüksel

Elhamdulillah
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23