• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fahrettin Altun’dan siyonist işgale tepki “Gasptır, işgaldir, zulümdür”

Yeniakit Publisher
2021-05-05 15:24:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Fahrettin Altun’dan siyonist işgale tepki "Gasptır, işgaldir, zulümdür"

Son günlerde Kudüs’teki zulmünü artıran siyonist İsrail, Filistinlelerin evlerini de gasp etmeye başladı. Doğu Kudüste Filistinlilerin evlerini gasp ederek zulüm uygulayan siyonist işgale Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tepki gösterdi.

yeniakit.com.tr

Bir radikal Yahudi yerleşimcinin, Doğu Kudüs'teki Şeyh Cerrah Mahallesi'nde bir Filistinli aileye ait evi "evini ben çalmasam başkası çalacak" diyerek gasp ettiği sıradaki pişkinliği, İsrail'in Filistin topraklarında yıllardır uyguladığı zulmü aaçık ederken, İsrail’in bu gasp girişimlerine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tepki gösterdi. Altun, “İsrail’in, Doğu Kudüs’te Filistinlileri evlerinden zorla çıkarması kabul edilemez bir gasptır, işgaldir, zulümdür. Mülkiyet hakkını savunan Filistinlilere yönelik yapılan, ırkçılığın ve nefretin zirve noktası olan müdahaleleri şiddetle kınıyoruz” açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Koyu Reisci

Ak Parti’nin yapması gereken şey parti içindeki batı hayranlarını partiden kovup yerine Yerli, Milli ve Mazlumların haklarını savunanları getirmek  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23