• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay Günyüzü’nde

Yeniakit Publisher
2019-08-21 10:36:40 -
Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay Günyüzü’nde

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, ‘’EİYAP ve Köy Köy Eskişehir’’ projeleri kapsamında ilçe ve köy ziyaretlerine devam ediyor.

Eskişehir Günyüzü ilçesine ziyarette bulunan Prof. Dr. Günay, ilçede Günyüzü Belediye Başkanı Menderes Durgut’u ziyaret etti. Başkan Durgut Prof. Dr. Günay’ a Günyüzü ilçesine has zili dokuma kilim hediye etti. Belediyeden sonra Günyüzü Kaymakamı Koray Çelik’ i ziyaret eden Prof. Dr. Günay, Ak Parti Günyüzü ilçe teşkilatı, Gecek mahallesi ve Yeşilyaka mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların ve mahallelerin sorunlarını dinleyen Prof. Dr. Günay, en kısa zamanda vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulacağız dedi.

Prof. Dr. Emine Nur Günay Günyüzü’nde kadınlarla birlikte hamur açtı

Milletvekili Günay, ilçenin Gecek mahallesinde vatandaşlarla buluştuktan sonra bir dizi ev ziyaretlerinde bulundu. Mahallede Mustafa Şişman’ın evini ziyarete giren Prof. Dr. Günay, yufka ekmeği yapan kadınlara selam vermek için girdiği tandırlıkta kadınlarla birlikte hamur açtı. Günay, ev sahibine hediyesini verdikten sonra mahalleden ayrıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23