• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erzincan’da alt yapı çalışmaları

Yeniakit Publisher
2020-06-05 09:18:52 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Erzincan’da alt yapı çalışmaları

Erzincan Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Yunus Emre Mahallesi 588.

Erzincan Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Yunus Emre Mahallesi 588. Sokakta alt yapı çalışmalarını gerçekleştiriyorlar.

Yapılaşmanın yeni başladığı yerlerde ve yeni bağlanan mahallelerde kanalizasyon alt yapısının bulunmadığı kısımlarda alt yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde yürüten ekipler vatandaşların mağduriyet yaşamaması için mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 çalışmalarını sürdürüyorlar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Su ve Kanalizasyon Müdürü Bahattin Kalkan, “Yaz döneminin gelmesi ile birlikte inşaat sektörü de çalışmalarına hız verdi. Bizde yeni yapılaşmanın olduğu bölgelerde alt yapı olmadığından dolayı konutlar teslim edilmeden çalışmalarımızı bitirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yeni bağlanan mahallelerimizde bazı kısımlarda alt yapı sorunları vardı onları da hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için ekiplerimizce hummalı bir çalışma sergiliyoruz. Çalışma arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23