• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan, Numan Kurtulmuş tarafından karşılandı

Yeniakit Publisher
2016-05-06 16:19:00 - 2016-05-06 16:23:45
Erdoğan, Numan Kurtulmuş tarafından karşılandı

Cuma namazını Eyüp Sultan Camii'nde kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, adı Başbakanlık için geçen isimlerden Numan Kurtulmuş tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Eyüp Sultan Camii'nde kıldı. Erdoğan'ı cami girişinde Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş karşıladı. Erdoğan, namaz sonrası makam aracına Numan Kurtulmuş'u da alarak  Eyüp'te toplu açılış yapacağı tören alanına birlikte gitti.

CUMA NAMAZINI EYUP SULTAN CAMİİ'NDE KILDI

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya Köşkü'nden sabah erken saatte çıktı,  Beşiktaş'taki Mabeyn Köşkü'ne geçti.

Erdoğan, Cuma namazını  Eyüp Sultan Camii'nde kıldı. Erdoğan'dan önce  Eyüp Sultan'a Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş geldi. Kurtulmuş,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı caminin Cülus Yolu kapısı girişinde karşıladı. Erdoğan ve Kurtulmuş birlikte namaz kıldı. Cumhurbaşkanının takip eden basın mensuplarının bu kapıda beklemelerine izin verilmedi. Erdoğan ve Kurtulmuş,  Eyüp Sultan türbesine de uğrayıp dua ettiler.

CUMHURBAŞKANI'NIN MAKAM ARACINA BİNDİ
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Namazın ardından Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un makam aracı camiden boş ayrıldı. Kurtulmuş,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam aracına bindi. Cumhurbaşkanının makam aracı, Cülus Yolu Kapısı'ndan  Eyüp Sahil yoluna çıktı. Erdoğan yolda gördüğü vatandaşlara el salladı, onlarla bir süre sohbet etti. Erdoğan ve Kurtulmuş birlikte  Eyüp Belediyesi'nin yeni hizmet binasının açılış törenine gitti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23