• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erbakan Hoca'nın ruhu geri geldi

Yeniakit Publisher
2016-01-11 17:36:00 - 2016-01-11 17:37:41
Erbakan Hoca'nın ruhu geri geldi

Eğitimci Yazar Adil Gülmez, geçtiğimiz yıl düzenlenen Şah Fırat Operasyonu'nu gündemine aldığı yazısında yer verdiği, "Planlanması, uygulama safhası ve hedefleriyle ben bu operasyonda rahmetli Necmettin Erbakan’ın ruhunu gördüm" ifadeleri ile devlet-millet kucaklaşmasını yazmıştı.

İŞTE O YAZI:

Ülkemizi yönetenler birlik halinde dünya çapında bir operasyona imza attılar. Görüntüler bu memlekette yaşayan herkesi gururlandıracak cinstendi. Bir masa etrafına konuşlanmış Başbakanımız ve Başta Genelkurmay başkanımız olmak üzere Kuvvet Komutanları haritalar üzerinde operasyon planlarının nasıl uygulanacağını mütalaa ediyorlardı.

Kaç zamandır göremiyorduk bu sahneleri.

Özlemişiz…

Birlik, beraberlik insana umut aşılayan olumlu gelişmeler.

Kim ne derse desin; içtekiler çekemedikleri için garezlerinden çatlasınlar, dış düşmanlarımıza ise her türlü gâvurluk yakışır. Ellerinden gelen her kötülüğü arkalarına koymasınlar. Onlar da bunu yapıyorlar zaten.

Şah Fırat Operasyonu bana Kıbrıs Barış Harekâtını hatırlattı. Kıbrıs çıkarmasının hedefi de barışı adaya getirmekti. Rumların Yunan Cuntasının etkisinde kalarak bir oldubitti yaparak adayı kontrollerine almak istemelerine engel olmalıydık.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Başbakan Ecevit’in oyalayıcı taktiklerini zamanın Başbakan Yardımcısı Necmeddin Erbakan’ın kararlı tutumu bertaraf etmiş ve yine zamanın Genelkurmay Başkanı Orgeneral Semih Sancar ile anlaşma sağlanarak adaya Türk askeri gönderilmişti. Kahraman ordumuz Yeşil Adaya barışı hâkim kılınca içerideki kifayetsizler zaferi sahiplenmeye kalkışmışlardı.

Şah Fırat operasyonunun amacı da Türkiye’ye kurulan bir tuzağı boşa çıkarmaktı. Birileri beynelmilel serserilerden oluşan bir yapıyı Türkiye’nin üzerine salmaya kalkışmışlardı. Bu operasyon bu serserileri engellemek için yapıldı. Başına gelecekleri önceden görebilme yeteneğine sahip yöneticilerimiz olduğu için sevinmeli ve şükretmeliyiz. Çünkü yeniden Mehmetçik cenazeleri gelecek ve birileri bunu istismar edeceklerdi.

Planlanması, uygulama safhası ve hedefleriyle ben bu operasyonda rahmetli Necmettin Erbakan’ın ruhunu gördüm. Bu vesileyle o büyük insanın ruhu bir kere daha şad olsun. Fatihalarınızı esirgemeyiniz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23