• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Elazığspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Yeniakit Publisher
Uğur Er Giriş Tarihi:
Elazığspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

TFF 2. Lig ekiplerinden Elazığspor, 2025-2026 sezonu hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı ilk antrenmanla başladı. Saat 19.00’da Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda rejenerasyon çalışmaları yapıldı. Teknik Direktör Fırat Gül idaresinde sahaya inen takımda, yeni sezon öncesi kararlılık mesajları verildi.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Fırat Gül, geçtiğimiz sezonu değerlendirdi ve yeni sezona dair hedeflerini paylaştı. Gül, “Geçen sezon iyi bir süreç geçirdik ama istediğimiz bir final olamamıştı. Belki böylesi daha hayırlıdır. İnşallah bu sezon o istediğimiz sonuca ulaşacağız. Yani en baştan şunu söyleyeyim; şampiyonluk dışında herhangi bir sonuç bu şehir için bir başarısızlık. Ben bunun bilincindeyim. Takımımıza da aşılamaya çalışıyorum” dedi.

Transfer çalışmalarına da değinen Gül, “Geçen seneden kalan bir iskelet kadromuz var. Önemli oyuncularımız var, tuttuğumuz, takımda kalmasını istediğimiz, tekrar anlaştığımız, sözleşmesi devam eden oyuncularımız var. Bunlar bizim için avantaj. Tabii ki bu süreçte eksik olan bölgelerimize takviyeler yapacağız. Takımımızı tam haliyle sezon başına yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda da yönetimimiz önemli bir çalışma içinde. Senkronize bir şekilde transfer çalışmalarını devam ettiriyoruz. İnşallah bu ilk etap bittikten sonra takımın yüzde 90'ı, 95’ini bir araya getirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Yeni transferler de Elazığspor formasını giymekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Kocaelispor’dan takıma katılan sağ bek Mehmet Yılmaz, “İyi bir serüven bizi bekliyor diyebilirim. Daha önce Ercan’la birlikte Samsunspor’da bulunmuştum. Mikail’le Keçiören ve Manisa’da beraberdik. Beykan’la Kocaelispor’da beraberdik, Fırat hocayla da orada şampiyon olmuştuk. Burada da tekrar birlikte bir şampiyonluk yaşayıp güzel anılar bırakmak isterim. Görüştüğüm başka kulüpler de vardı ama Elazığspor’a beni bağlayan farklı faktörler vardı. Bu yüzden buradayım ve mutluyum” dedi.

Ön libero Alperen Aydın ise, “Öncelikle böyle bir camiada bulunduğum için çok mutluyum. Her şeyin bilinci ve farkındayım. Buraya şampiyonluk için geldim. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Benim için, Elazığspor için güzel bir sezon olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23