• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB bu görüntüyü inkar etti

Yeniakit Publisher
2020-02-25 17:58:00 -
Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB bu görüntüyü inkar etti

AK Parti’nin yaptığı metrolardaki ekranları Kanal İstanbul karşıtı propaganda aletine dönüştüren CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi skandalı inkar etti.

Zamları, işçi kıyımları, tatilleri, Yenikapı ve antrikot tiyatrolarıyla gündemi meşgul eden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sürecinde ‘herkesin başkanı olacağını’ beyan ederek eşitlik vurgusu yapmıştı.

Koltuğa oturmasının ardından vaadlerini çabucak unutan İmamoğlu, AK Parti’nin yaptığı metrolarda, Türkiye'nin dev projelerinde biri olan Kanal İstanbul’a karşı görüntüler yayınlatarak yalan yanlış verilerle kara propagandaya girişmişti. 

Metrolarda propaganda

İmamoğlu’nun yaptırmamak için adeta ant içtiği Kanal İstanbul projesine ilişkin Modyo TV’nin hazırladığı kara propaganda içeren reklam ve haber kuşaklarına İstanbullular tepki göstermişti.

İBB skandalı yalandı

Hizmetleriyle değil de skandallarıyla konuşulan İmamoğlu yönetimindeki İBB'ye bağlı Beyaz Masa, bir vatandaşın konuyla ilgili yaptığı şikayete verdiği cevapta skandalı yalanladı.

Skandalı yalanlayan Beyaz Masa'dan yapılan açıklamada, Modyo TV'de extreme sporlardan, günlük yemek tariflerine, kültür sanat etkinliklerinden kişisel bakım önerilerine de birbirinden farklı içeriklerin yer aldığı ve RTÜK tarafından onaylı reklamlara yer verildiği kaydedildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Vatandaşın Beyaz Masa'ya şikayeti şu şekilde:

Beyaz Masa'dan verilen cevap şu şekilde:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yalanladığı o görüntüler İstanbulluların objektiflerine böyle yansıdı.

İşte o fotoğraflar:

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Misafir

Bildiğiniz CHP nediyeyim ...

....

...... valisi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23