Ece Üner'den 'sorsan hepimiz Müslümanız' çıkışına gelen eleştirilere cevap
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Show TV spikeri Ece Üner, 'koronavirüs fırsatçılar'’ için söylediği ve tepki aldığı "Namaz beş vakit, ahlak 24 saat farzdır" sözlerine ilişkin açıklama yaptı.
Show TV spikeri Ece Üner’in 'koronavirüs fırsatçıları' için "Namaz beş vakit, ahlak 24 saat farzdır" sözlerinin tepki alması üzerine açıklama yaptı. Üner,"Namuslu esnafa hiçbir lafımız sözümüz yok. Ama Virüs mü, fırsatçılar mı daha hızlı yayılıyor? Bilemedik. Koronavirüs geliyor, maske fiyatı 5 katına çıkıyor. Dezenfektan fiyatları katlanıyor. Makarna, 3 katına çıkıyor. Deprem oluyor, ev sahipleri kirayı 3 kat artırıyor. Sorsan hepimiz Müslümanız. Ama gel gör ki, namaz 5 vakit, ahlak 24 saat farz. İhbar edin. Bu bizim vatandaşlık sorumluluğumuz." ifadelerini kullanmıştı.
Eleştirilere cevap
Bu sözleri sonrası sosyal medyada çok konuşulan ve tepki alan Üner, Twitter hesabından açıklamada bulundu. Üner, eleştirilere böyle cevap verdi.