• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dr. Taceddin Kutay ABD'nin Türkiye'ye karşı kullanmak istediği azınlıkları açıkladı

Yeniakit Publisher
2021-01-26 02:04:00 -

Dr. Taceddin Kutay katıldığı canlı yayında ABD'nin bölgede Türkiye'ye karşı kullanmak istediği azınlıkları açıkladı.

Katıldığı televizyon programında ABD'nin bölgedeki politikalarını değerlendiren, Dr. Taceddin Kutay, Yezidi ve Dürzilerin ABD tarafından kullanılacağını açıkladı.

Dr. Taceddin Kutay'ın açıklamaları şöyle:

Ortadoğu'da Batı'ya konforlu gelen halklar var. Antakya'dan aşağıya indiğinizde bir Hristiyan nüfus vardır ancak bunlar kullanılışlı değildir. Suriye'deki dürziler kullanışlıdır ancak rejime entegre olduğu için kullanışlı değildir. DEAŞ'a karşı cümle cihanı ayağa kaldıran şey, Şengal'de yaptığı Yezidi katliamıdır. Bunları yok eden DEAŞ var gelin biz bunları yok edelim dediler. Suriye'deki Müslümanlarla işleri olmaz onlar. Irak'ın popülasyonuna baktığımız zaman her ne kadar bir Tikrit sunnisi olan Saddam sonrası döneme baktığımızda Şii'ler yönetimde ağırlığa sahiptir. Burada Türkiye'yi neyle vurabilirler, biri anti Kürt'tür ancak buna kimse yanaşmaz. Türkiye Kürtlere zulmediyor desen kimsenin umrunda olmaz. Bir ABD'liye göre, "Türkiye'nin desteklediği teröristler Yezidileri öldürüyor." dediği zaman kolay bir argümanı kullanmış olur. Bunu bölgede kullanabilir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

deniz

BİZDE ONLARIN İÇLERİNİ KARIŞTIRIRIZ KIZILDERİLİLERİ KATLETTİLER KIZILDERİLİLERİN HAKKINI SAVUNURSAK BİRDE AFRİKA KÖKENLİ ABD VATANDAŞLARININ HAKKINI SAVUNURUZ ORALARI KARIŞTIRIN FLOYD OLAYI YENİDEN CANLANMALI ABD DE AYAKLANMALAR ÇIKMALI İÇ SAVAŞI KÖRÜKLEMEK KOLAAAAYYY BİZ TÜRKLER ROMAYI İKİYE BÖLDÜK DOĞU ROMAYI FATİH BATI ROMAYI ATİLA YIKTI YENİDEN YIKAR SÜPER GÜÇ BİZ OLURUZ DÜNYA TÜRKLERE AİT BİR TOPTUR BÜYÜK DÜŞÜN BÜYÜK OYNA SEN ŞEKİLLENDİR SENARYOLARI SEN YAZ ONLAR OYNASIN KUKLALARRRRR BİZ EFENDİYİZ ONLAR GÜDÜLEN REAYA SÜRÜÜÜÜ

guneyimizde emanetci 2.israili kurdurmayacagiz

.....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23