• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diktatör arayanlar CHP'ye iyi baksın... "Kılıçdaroğlu aday olmasın" diyen yanıyor!

Yeniakit Publisher
2022-09-15 16:51:00 -
Diktatör arayanlar CHP'ye iyi baksın... "Kılıçdaroğlu aday olmasın" diyen yanıyor!

CHP Genel Merkezi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına mutabakata yakın destek var. Ancak az da olsa çatlak ses çıkaranlar göz hapsine alınıyor. Gelen kulis bilgilerine göre, aksi görüşte olanlar yalnızlaştırılıyor.

CHP'de adı konmasa da adaylığı konusunda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik konsensüs sağlama girişimleri hızlanırken CHP liderinin adaylığına mesafeli yaklaşanların ise parti içinde yalnızlaştırıldığı iddia edildi.

"Hayır"cılara önlem

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı yönünde CHP'den sıklaşan sinyallerin, ikinci turu 2 Ekim'de başlayacak 6'lı masaya nasıl yansıyacağı merak ediliyor. Ancak masada ikinci tur tarihi yaklaşırken Kılıçdaroğlu'nun adaylığı yönünde genel merkezin çoğunluğu destek içeren söylemi artırdı.

Sahaya çıkan yöneticiler Kılıçdaroğlu'nun aday olacağına ilişkin mesajlar veriyor. Genel Merkez'de Kılıçdaroğlu için mutabakat genişlerken adaylığına muhalif olan küçük bir kesim ise göz hapsinde. Kılıçdaroğlu ismi yerine farklı bir adayla meydanlara çıkılmasını savunanları ise yalnız bırakma stratejisinin uygulandığı iddia ediliyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasan

Tayyip aday olmasın diyebilen bir akp li var mı

Murat ben

chp ezelden tek adam partisidir lo
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23