• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Deprem anı kamerada! Elazığ’da korkunç anlar

Yeniakit Publisher
DHA Giriş Tarihi:

Elazığ’da meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem büyük paniğe neden olurken, deprem anları saniye saniye kameraya yansıdı.

AFAD Elazığ'ın merkezinde saat 17.04'te, 16.22 kilometre derinlikte deprem olduğunu bildirdi. Kandilli Rasathanesi ise depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu.

AFAD, Elazığ'ın merkezinde saat 17.04'te, 16.22 kilometre derinlikte deprem olduğunu bildirdi. Kandilli Rasathanesi ise depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. Deprem, Batman, Diyarbakır ve çevre illerde hissedilirken, deprem anları kameraya yansıdı.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, "Geçmiş olsun Elazığ’a. Elazığ merkezimizde hissedilen deprem ile ilgili alanda araştırmalarımız sürmektedir. Henüz intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır" mesajını paylaştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23