• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Demirkol'dan olay Emenike yorumu

Yeniakit Publisher
2017-03-30 14:02:00 -
Demirkol'dan olay Emenike yorumu

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, keyfi bir şekilde idmanlara çıkmadığı ifade edilen Emmanuel Emenike üzerinden başkan Aziz Yıldırım'a yüklendi. Demirkol, "Emenike Yıldırım'ın babasının oğlu olsa tekmeyi vurmuştu" dedi.

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'de "Ayağım ağrıyor" bahanesiyle 2 gündür antrenmanlara çıkmadığı belirtilen Emenike ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Nijeryalı golcü üzerinden başkan Aziz Yıldırım'ı eleştiren Demirkol, "Fenerbahçe tarihinde Emenike gibi bir sporcu görmedim. Bu kadar rezilliğin ortasında hala durabiliyorsa heykeli dikilsin" ifadelerini kullandı.

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol'un açıklamaları şöyle;

  • "Emenike'de hiçbir sorun yok. Emenike'yi orada tutanda sorun var 5 senedir. Adamın sorunsuz bir günü yok, aklım almıyor. Ersun Yanal kulüpten içeri giremez ama Emenike göbek atıyor. Aykut Kocaman ben olduğum sürece kulübe gelemez ama Emenike formayı çıkar ohh istediğin gibi rahat hayat. Aziz Yıldırım'ın babasının oğlu olsa, öz kardeşi olsa tekmeyi vurmuştu. Bu Emenike numarası nedir hiç anlamadım gitti. Alex'in heykelinin yanına Emenike'nin heykelini dikmeleri lazım. Ben Fenerbahçe tarihinde Emenike gibi bir sporcu görmedim. Bu kadar rezilliğin ortasında hala durabiliyorsa heykeli dikilsin."



x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23