• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Darbeci Akın Öztürk cezaevinde dayak mı yedi Bakanlık açkladı

Yeniakit Publisher
2016-08-04 09:03:00 -
Darbeci Akın Öztürk cezaevinde dayak mı yedi Bakanlık açkladı

Akın Öztürk cezaevinde saldırıya uğradı iddiası dün sosyal medyada bir anda yayıldı. Adalet Bakanlığı yetkililerinden açıklama geldi.

Alaattin Çakıcı’nın avukatı olarak bilinen Avukat Mehmet Sinan İnce darbe girişimi nedeniyle cezaevinde bulunan Akın Öztürk'e saldırdığını iddia etti.

Bu iddialara Adalet Bakanlığı yetkililerinden açıklama geldi. Bir yetkili, “Görüşme odasına gelen Öztürk ‘Tanımıyorum, görüşmeyeceğim’ dedi ve avukat İnce görevliler tarafından odadan çıkarıldı. Herhangi bir darp sözkonusu olmadı"dedi. 

 Avukat Mehmet Sinan İnce, instagram hesabından Sincan Cezaevi’nde ziyaret ettiği müvekkilinin yanı sıra Öztürk’ün adını da görüş tutanağına yazdığını avukat görüş odasında Öztürk’e saldırdığını, dövdüğünü öne sürdü.

 

'GARDİYANLAR ENGELLEDİ, DARP OLMADI'

Hurriyet.com.tr konuyla ilgili Adalet Bakanlığı yetkililerine ulaştı.

Adalet Bakanlığı yetkilileri, İnce’nin talebi üzerine Öztürk’ün avukat görüşme odasına getirildiğini doğrularken herhangi bir saldırı ya da darp olmadığını ifade etti.

Bir yetkili, “Görüşme odasına gelen Öztürk ‘Tanımıyorum, görüşmeyeceğim’ dedi ve avukat İnce görevliler tarafından odadan çıkarıldı. Herhangi bir darp sözkonusu olmadı" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23