• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dağ’dan Kaftancıoğlu'na sert gönderme! “Domuz”

Yeniakit Publisher
2019-05-22 14:26:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Dağ’dan Kaftancıoğlu'na sert gönderme! "Domuz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği iftarda yaptığı konuşmada isim vermeden CHP’li Canan Kaftancıoğlu’na “domuz” göndermesinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, isim vermeden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na "domuz" göndermesinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği "Gönül Dostları İftar Programı"nda yaptığı konuşmada, iftar sırasında bir masa etrafında statüleri farklı olan insanların bir araya gelmesinin Allah'ın bir lütfu olduğunu söyleyerek, böyle bir durumun dünyanın hiçbir yerinde olmadığını dile getirdi.

İstanbul'da yenilenecek büyükşehir başkanlığı seçimlerine de değinen AK Partili Dağ, Kaftancıoğlu'nun eşinin domuz eti yediğine dair görüntülere göndermede bulunmayı da ihmal etmedi.

Domuz eti göndermesi

23 Haziran'da yapılacak seçimde İstanbul'un maneviyatına uygun bir belediye başkanın seçileceğine inandığını söyleyen Dağ, "Tarih boyunca önemi ve manevi iklimi belli olan bu şehre, dokusuna uygun bir belediye başkanı ve ekibiyle hizmet etmeye devam edeceğiz. Domuz etinden mutluluk duyan değil iftar merasimlerinden mutluluk duyan bir ekiple yeni dönemde yeni süreci yürütme imkanı bulacağız. Bunun için çok çalışıyoruz. " diye konuştu.

Programa Dağ'ın yanı sıra, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Mülkiye Başmüfettişi İrfan Balkanlıoğlu, eski AK Parti milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık ve Ünal Kacır da katıldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23