• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'nun rezaletine sert tepki

Yeniakit Publisher
2019-11-11 13:17:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'nun rezaletine sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Temel atmama töreni'ni sert sözlerle eleştirdi. ''11 milyon fidan toprakla buluşuyor'' etkinliği kapsamında konuşan Erdoğan, "Şu gaflete bakın. Bu yaklaşım İstanbul'u pisliğe mahkum etmektir." dedi.

"11 Milyon Ağaç, Bugün Fidan Yarın Nefes" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Buna gerek yok" diyerek iptal ettiği atık su arıtma tesisi projesi hakkında konuştu. Projenin iptal edilmesine ve 'temel atmama' töreni gerçekleştirilmesine tepki gösteren Erdoğan, "Şu gaflete bakın. Ülkeye ve millete hizmet, bunların bünyesine ağır gelir. Bu yaklaşım, İstanbul'u pisliğe mahkum etmektir." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği, atık su projesini iptal etmesi ve 'temel atmama' töreni gerçekleştirmesi üzerine sert sözler kullanan Erdoğan, "Hizmet bir vizyon işidir." dedi.

u gaflete bakın"

Erdoğan, "Bazıları önüne gelen projeleri bile hayata geçiremiyor. Birileri, bir önceki dönemde hazırlıkları tamamlanan ileri biyolojik arıtma tesisi yatırımı için, şu gaflete bakın, 'temel atmama töreni' yapıyor. Bunlar temel atma ve açılış töreni gibi işlere zaten yabancılar.

Ben temel atma törenine değil açılışlara giderim. Karakterlerine uygun şekilde temel atmama töreni düzenlemişler. Ülkeye ve millete hizmet bunların bünyesine ağır gelir. Onun için kendilerine yakışanı yapmışlar.

Ankara da böyle değil miydi? Aynı şekilde sıkıntılar diz boyuydu, Melih Bey ile birlikte bu adımlar atıldı, Ankara bir değişimi dönüşümü yaşadı. AK Parti deyince akla hizmet gelir." şeklinde konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

H. M. Y.

Bu imamoğlunu seçenlere imamoğlundan layık bir davranış. Her şey güzel olacaktı şimdiden kokusu çıktı.

Turist Ekrem

Aklınca muzip şakalar yapıyor abisi dokunmayın Pinokyoma gariptir dokunmayın israfoğluma Turisttir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23