• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li İBB 3 yıldır "yapacağız" diyor... Vatandaş isyan etti

Yeniakit Publisher
2022-07-16 17:07:00 - 2022-07-16 17:08:30

Fatih Beyazıt'ta İSPARK'a ait olan 430 araç kapasiteli "Mercan Katlı Otopark"ın iki buçuk yıldır kapalı olması, esnaf ile alışverişe gelen vatandaşları mağdur ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İSPARK'a ait olan Mercan Katlı Otopark, yenilenme gerekçesiyle yaklaşık 3 yıldır kapalı tutuluyor. Alışverişe gelen vatandaşlar, araçlarını park edecek yer bulamadığı için trafiğe maruz kalırken, müşteri kaybeden esnaf da yaşanan durumdan şikayetçi.

Fatih'teki esnaflar, otoparkın kapalı olmasından olumsuz etkilediğini belirterek, yaklaşık 3 yıl önce kapatılan otoparkın atıl halde durmaya devam ettiğini söyledi.

Esnaflardan bazıları yüzlerce kez mail attıklarını belirterek "Beyaz Masa'ya başvurduk fakat hiçbir şekilde ilgilenilmedi. Sonuçta bu otopark 38 ilçeden insanların gelip arabasını bıraktığı yer ve her gün trafik bu şekilde. 1 buçuk saatte Süleymaniye'ye gidebiliyorsunuz. Burada insanlar saatlerce çile çekiyor. Trafik yüzünden hiçbir müşterimiz gelmek istemiyor. Kimse burada 2 saat durup çanta almaya gelmez ya da nevresim, kumaş..." dedi.

3 yıldır yapacağız deniyor

Otopark geçtiğimiz senelerde de gündem olmuş, o sıralarda konuşan esnaflar otopark sorununu gerekli mercilere şikayet ettiklerini ancak hiçbir sonuç alamadıklarını aktarmıştı. Yetkililerin "yapacağız" demelerine rağmen herhangi bir çalışma yapılmayan otopark, yıllardır atıl vaziyette.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sami

E.imamoglu gidince AKPATİ gelirse yapılır yine chp seçerseniz istanbullular beklediğiniz olmaz. Kendi düşen ağlamaz

Misafir

Geçmisten ders almayanlar sikayet etmeye hakki olamaz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23