• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li belediyede Halk TV’cinin eşi görev almış

Yeniakit Publisher
2019-08-07 18:35:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
CHP'li belediyede Halk TV’cinin eşi görev almış

Belediyelerdeki akraba atamaları kamuoyunun tepkisini çekerken, CHP'nin kanalı Halk TV'nin eski Genel Müdürü Şaban Sevinç’in eşi Selma Sevinç’in CHP’li Çankaya Belediyesi’nin iştiraklerinden BELDE A.Ş.’de yönetim kurulu başkan vekili olması dikkat çekti.

 Sezai Erhan  Yeniakit.com.tr 
Yerel seçimlerden sonra seçilen belediye başkanlarının, aile üyeleri ve yakınlarına belediyelerde makam vermesi tepki çekti.

Kamuoyunda CHP'nin kanalı olarak bilinen Halk TV'nin eski Genel Müdürü Şaban Sevinç’in eşi Selma Sevinç’in CHP’li Çankaya Belediyesi’nin iştiraklerinden BELDE A.Ş.’de yönetim kurulu üyesi ve yönetim kurulu başkan vekili olduğu ortaya çıktı. Türkiye Ticaret Sicil Gazetesine göre, Selma Sevinç, 28 Haziran 2019 tarihine kadar yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Halk TV'nin eski Genel Müdürü Şaban Sevinç, “Eşim bankadan emekli olmuştu. Belediye Başkanı uygun görmüş, yönetimde bir bankacı olmasını istemiş. Belde A.Ş.’deki görevinde de ayrıldı zaten” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İsmail

Akparti de dört maaş alanlarında yazın da görelim

Halksız Tv de yardakcısı var Enver aysever şaklaban

Erkan tan ı taklit ediyor ver çav bellayı ver bellayı diye metin uca vari bir kokuşmuş skeç sergiliyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23