• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li belediye başkanı apar topar yola çıktı! Oğlu başından vurulmuş halde bulundu

Yeniakit Publisher
DHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
CHP’li belediye başkanı apar topar yola çıktı! Oğlu başından vurulmuş halde bulundu

Antalya'da Muratpaşa Belediye Başkanı CHP’li Ümit Uysal'ın oğlu E.U. (17), evinde tabancayla vurulmuş halde bulundu. Toplantı için İstanbul'da bulunan Uysal'ın ilk uçakla Antalya'ya yola çıktığı belirtildi.

Olay, Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi’nde meydana geldi.

CHP'den 3 dönemdir Muratpaşa Belediye Başkanı olan Ümit Uysal'ın oğlu E.U., evlerinin banyosunda başından tabancayla vurulmuş halde bulundu.

E.U.'yu kan içerisinde gören yakınları, kucaklayarak binadan indirip, otomobil ile yakındaki özel bir hastaneye götürdü.

Bilinci açık olan E.U., ameliyata alındı. Ameliyat sürdüğü sırada, haberi alan Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara ve CHP parti yöneticileri, hastanenin acil servisine gelip, beklemeye başladı.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

E.U.'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı, ameliyatının devam ettiği belirtildi.

Toplantı için İstanbul’da bulunan Başkan Uysal'ın ise haberi alınca ilk uçakla Antalya’ya yola çıktığı belirtildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali Güler

Allah'ım Şafi sıfatıyla şifa versin inşallah. Ümit beye de sabırlar dilerim, çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23