• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'de asansör skandalı! Kucakta çıkarıldı

Yeniakit Publisher
2021-04-22 11:03:00 - 2021-04-22 11:04:32
CHP'de asansör skandalı! Kucakta çıkarıldı

CHP Genel Merkezi’nde kalp krizi geçiren personel Engin Gündüz, asansöre sedye sığmadığı için ambulansa taşınamadı. 1 saatlik müdahaleye rağmen kurtarılamayan Gündüz’ün cenazesinin kucakta binadan çıkartıldığı öğrenildi.

CHP Genel Merkezi, iç hizmetler biriminde görevli kadrosuz taşeron personeli 35 yaşındaki Engin Gündüz, sırtındaki ağrı nedeniyle arkadaşlarından yardım istedi. Arkadaşının masaj yapmak istediği sırada yere düşen Gündüz'ün hareketsiz olduğunu gören diğer çalışanlar, genel merkezde sağlık personeli olmadığı için 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede parti binasına gelen 112 Acil Servis ekipleri, 10'uncu katta bulunan Gündüz'e ilk müdahaleyi yapıp ambulansa taşımak istedi. Ancak asansöre sedye sığmayınca sağlık ekipleri Gündüz'e bulunduğu katta 1 saate yakın müdahale etti. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen genç adam kurtarılamadı.

Cenazesi de kucakta taşındı

Sabah'tan Halit Turan'ın haberine göre Engin Gündüz'ün cenazesi de aynı şekilde sedyede asansöre konulamayınca genel merkez çalışanları tarafından kucakta asansörle parti genel merkezinin önüne indirildi. Evli ve bir kız babası olan Gündüz'ün cenazesi dün Ankara'da toprağa verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kucaklıyorlar

Devamlı olarak bütün vatandaşlarımızı kucaklıyacağız sloğanları vardı çok doğru milletin böyle ya öıüsünü yada parti içinde dirisini kucakladıkları görüldü

latif

sağlıkta hükümeti eleştirenler utansın daha kendi çalışanını koruyamayan chp sağlık sistemimizi eleştiriyor düne kadar yapılan bu kadar hastaneye ne gerek var diyen bütçeye yük getirecek diyen zihniyet acınacak halde chp adana ya bir sahra hastanesi yaptırdı evlere şenlik kimse gelmedi kapatmak zorunda kaldılar istanbul un nurettin sözen in başkanlığı dönemindeki halini biliyoruz hava kirliliği hastaneler çöp pislik içerisindeydi çöp dağları patlamış 39 vatandaşımız hayatını kaybetmişti SAVAŞ AY IN programnıa dahikonu olmuş bir göz muayenesi için 9 ay sonrasına randevu veriliyordu şimdi utanmadan sıkılmadan 5 yıldızlı otel konforundaki hastaneleri eleştiriyorlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23