• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP yandaşı Gökhan Özoğuz, DHKP-C'lilerin kullandığı şarkıyla militanlara selam çaktı

Yeniakit Publisher
2021-01-18 19:37:00 - 2021-01-18 19:40:13

"Yalakadan sanatçı olmaz" uyarısına rağmen 'CHP'li isimleri öve öve bitiremeyen CHP yandaşı Gökhan Özoğuz, online bir konserde, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki aralarında MLKP ve DHKP-C teröristlerinin de bulunduğu protestoculara, DHKP-C'li terörislerin ve marjinal grupların kullandığı "Kanlı Meydan" marşıyla selam gönderdi.

 yeniakit.com.tr 

'CHP yalakalığı' yaparak konser kapmasıyla bilinen Gökhan Özoğuz, çevrimiçi müzik festivali Milyonfest Online'da, üniversite rektörlüğüne Melih Bulu'nun getirildiği için eylem yapan, aralarında MLKP ve DHKP-C teröristlerinin de bulunduğu protestoculara selam gönderdi.

CHP'li Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın verdiği konserlerle cebini dolduran Gökhan Özoğuz, 1969 yılında Ruhi Su tarafından yazılan ve DHKP-C terör örgütü ile marjinal grupların sık sık kullandığı ‘Bu meydan kanlı meydan’ marşını bazı değişiklikler yaparak söyledi.

Özoğuz marşın sonuna doğru ''Boğaziçili arkadaşlar sizi seviyoruz'' sözleriyle militanlara selam çaktı.

Boğaziçi Üniversitesi Dayanışma isimli sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, "Gökhan Özoğuz, Milyonfest'in online festivalinde Boğaziçi öğrencilerinin direnişini selamlamış. Biz de kendisine en içten dayanışma duygularımızı iletiyoruz. Emeğimizle, kararlılığımızla, enstrümanlarımızla kazanacağız" denildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vejo

Gokhan efendide turkaskerine militan diyormu acaba? Bunlara selam cakiyor da bunlardan sanatci olmaz sarkici sarkici

KAMAÇ

Bu ... Kafanın “ŞIRINGA” Alma Vakti Gelmiş Anlaşılan... 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23