• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cem Küçük'ten Acun'a sert tepki: Yaptığı büyük terbiyesizlik!

Yeniakit Publisher
2015-12-21 20:34:00 - 2015-12-21 21:15:13
Cem Küçük'ten Acun'a sert tepki: Yaptığı büyük terbiyesizlik!

Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük köşesinde, yaptığı programlarla Müslüman aile ve kültürünü dinamitleyen skandal programların yapımcısı Acun Ilıcalı’nın Ali Taran ile yeniden çalışmaya başlamasını sert bir dille eleştirdi.

Cem Küçük konuyla ilgili köşesinde şu ifadelere yer verdi:

“Bu arada Acun’u severdim ve Cumhurbaşkanımıza desteğini de samimi bulurdum. Acun’un bu noktalara gelmesinde de Cumhurbaşkanımız ve ailesinin büyük destekleri oldu ama Cumhurbaşkanımızın hapse atılması ve Lahey’de yargılanması için yapılan sosyal kampanyanın mucidi Ali Taran denen tefessüh etmiş adamı Acun’un yeniden piyasaya sürmesini büyük bir terbiyesizlik olarak görüyorum.

“ACUN CUMHURBAŞKANIMIZ VE AİLESİNE BÜYÜK AYIP ETMİŞTİR”

Ali Taran denen adamın 7 Haziran öncesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hapse sokulması için “Milletçe Alkışlıyoruz” başlıklı çirkin kampanyanın mucidi olduğunu bilmeyen yok. Buna rağmen Acun Ilıcalı Cumhurbaşkanımızı hapse sokma hayalleri kuran Ali Taran’a büyük imkanlar sunarak kanalının yıldızlarından yaptı. Elbette bir eğlence kanalında her siyasi görüşten insan çalışır. Nitekim Gani Müjde ve Gülse Birsel gibi birçok Erdoğan muhalifi Acun’dan büyük rant indirdi ve ben bunu eleştirmedim. Ama Cumhurbaşkanımızın hapse sokulması için CHP ile kampanya düzenleyen tefessüh etmiş Ali Taran bu kategorinin dışındadır. Cumhurbaşkanımız ve ailesine büyük ayıp etmiştir Acun…"


ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23