• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Can Ataklı’nın ‘Din ve maneviyat olmasın’ videosu yeniden gündem! Okul saldırılarının asıl sebebi işte bu hastalıklı kafa

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki silahlı saldırılar gündemdeki yerini korurken, CHP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Can Ataklı’nın eski bir videosu yeniden gündeme geldi.

 yeniakit.com.tr 

Halkın zihin yapısından kılık kıyafetine, okullardaki eğitimden kamudaki işleyişe kadar her alandan İslam’ı silmeyi görev bilen laikçi sistem, maneviyatı “bilimsel gerçeklerle uyuşmuyor” diyerek terk etmeye, ettirmeye, terk etmeyenleri aşağılamaya devam ediyor. 100 yıllık herzeleri her fırsatta savurmaya devam eden ve mütedeyyin insanlara tepeden bakıp İslamsız bir nesil yetiştirmek için Mustafa Kemal’in arkasına sığınarak her türlü ahlaksızlığı yapan kemalist/sol/laikçi cephe, Allah’ın adını duydukları her ortamda rahatsızlıklarını üst perdeden dile getirip nefret saçıyor.


Okullarda yaşanan silahlı saldırılar gündemdeki yerini korurken, CHP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Can Ataklı’nın eski bir videosu yeniden gündeme geldi.

Can Ataklı’nın “Okullarda din ve maneviyat olmasın” mealindeki açıklamaları, son günlerde liselerde meydana gelen kanlı saldırıların asıl sebebinin bu tür hastalıklı zihniyetler olduğu tartışmasını alevlendirdi.


Ataklı, okullarda din eğitimi verilmemesi, din dersi bile olmaması, mescit açılamayacağı ve namaz kılınamayacağı yönünde skandal ifadeler kullanıyor. “Okulların dindar yetiştirmek gibi bir görevi yok, okullar pozitif bilim yeridir” diyen Ataklı, dinin ve maneviyatın okullardan tamamen çıkarılmasını savunuyor.

Ataklı’nın söz konusu herzeleri şöyle:


Ne manevisi ya? Kim maneviyat diyor ya? Okul okuldur kardeşim. Okula mescid yapamazsın. Efendim çocuklar namaz kılacak niye rahatsız oluyorsunuz, diyorlar. Rahatsızlık değil güzelim, senin beynin almaz bunu. Çünkü niye, sen pozitif değilsin, sen biatçısın. Çocuk evine gittiğinde kılar namazını. Bu dünyanın en gerici kafası. Okulda din eğitimi olmaz. Din dersi bile olmaz.

Vatandaşlar, Ataklı’nın bu sözlerini, “Namaz kılan çocuk kimseye zarar vermez, dinsiz ateist zombiye dönmüş bir çocuktan ise her şey beklenebilir, belinde 5 silahla okul basmak dahil” diyerek eleştirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

tek

arkadaş insan kafayı yiyecek ne zamandan beri bu dönme sıyonist yahudi artıkları bu ülkenin bu devletin sahib ki devletimizin ne yapacağına bu gavur artıkları karar veriyor

Saffet

Yani 25 sene önce var olan 25sene içinde neden yok oldu Suc ve suclu arama yerine Ahlak fazlalıgı için ne yaparız mesala anne baba yuvayı terk etmiş ekmek derdinde cocukla elbette
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23