• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu nasıl milliyetçilik! Akşener medyasından Türk polisine iğrenç iftira

Yeniakit Publisher
2023-07-24 16:46:00 - 2023-07-24 18:05:40
Bu nasıl milliyetçilik! Akşener medyasından Türk polisine iğrenç iftira

Milliyetçi geçinen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in medyası Yeniçağ, Türk polisini attıkları manşetle hedefe koydu.

Aksaray'ın Tacin Mahallesi uygulama noktasında Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ve mahalle çarşı bekçileri tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde denetim yapıldı.

Polisi fark eden 68 AAU 190 plakalı araç sürücü ters yola girerek kaçmaya başladı. Trafiği ve insanların canını tehlikeye atan sürücünün kaçtığını fark eden polis ekipleri aracın peşine düştü. Sürücü ve polis arasında kısa süren bir kovalamaca yaşandı.

Polise zorluk çıkardılar

Ekipler sürücüyü araçla birlikte çok kaçamadan yakaladı. Araçtan inmeyerek polise zorluk çıkartan sürücü Ayhan A. ile akrabası İbrahim A., araçtan zorla indirildi. Şüpheli araçtan indirilen sürücü ve arkadaşının üstleri arandı.

Şahıslar üzerinde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken araç sürücüsü Ayhan A., "Polisten neden kaçtınız?" sorusuna, "Amirim arabanın bağlaması var. Kur'an çarpsın bir şey yok, vallahi bir şey yok" dedi.

Önce peşine taktı sonra helallik istedi

Polis ve bekçiler araç içerisinde geniş çaplı arama yaparken, arama esnasında araç başında bekleyen sürücü Ayhan A., arama yapan polis memurlarına, "Hakkınızı helal edin" diyerek helallik istedi.

Araç muayenesiz ve sigortasız çıktı

Araç içerisinde yapılan aramada da herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken araç üzerinde yapılan sorgulamada aracın muayenesiz ve sigortasız olduğu anlaşıldı.

Polisten kaçan sürücüye muayenesiz araç kullanmaktan 427 lira ve sigortasız araç kullanmaktan 196 lira para cezası kesildi. Trafikten men edilen otomobil ise otoparka çekildi.

Akşener'in Yeniçağ'ından provokatörlük

Tüm bu gelişmeleri aktaran sözde milliyetçi İYİ Parti lideri Meral Akşener'e yakın Yeniçağ, polisleri hedef aldı. Polislere, zengin ve fakire göre davrandıkları iddiasıyla iftira atan Yeniçağ, manşetinden, "Araba Tofaş olunca aslan kesildiler. Lüks araba olsaydı böyle mi olurdu?" ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İsmail

Meral hanım miliyeçi değildir bir projedir fetönün elemanıdır avaneleride mefaatcılardır moral aydın Düzce depreminde ne yaptığı ortada bir milliyetçiliğe yakışmayan işler çevirmiştir yanımefaatcıdır.

memo

ablanız emekli maaşıyla beraber harcırahlar hariç 170 bin tl aylık alıyor söyleyin ödeyiversin borcunu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23