• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu kaçıncı Bay Kemal? AK Partili başkan 90'a taktı

Yeniakit Publisher
2022-05-16 15:15:00 -
Bu kaçıncı Bay Kemal? AK Partili başkan 90'a taktı

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın önünde konser veren Aynur Doğan'a sahip çıkmasına bomba bir yanıt verdi.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın önünde konser veren Aynur Doğan'a sahip çıkmasına olay bir yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçmişte terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın posteri önünde konser veren Aynur Doğan'a sahip çıkarak hükümeti hedef almıştı.

Kılıçdaroğlu, Doğan'ın şarkısına da yer verdiği paylaşımında, "Gece müzik yasak. Gençler KPOP seviyor, yasak. AKP belediyesinde Kürtçe müzik yasak. Eğlenmeyi yasaklayan bir anayasa değişikliği getirsinler, yakışır onlara. Özgür doğduk, özgür öleceğiz bu vatanda. Bunu kafana sok AKP. Geceye Dar Hejiroke iyi gider…" ifadelerini kullanmıştı.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ise Kılıçdaroğlu'na cevap vererek, 'Kürtçe özgürlüğe Ak Parti ile kavuştu. Kürtçe televizyonu kuran da Cumhurbaşkanımızdır. Buradan size ekmek çıkmaz. Kürtçe müzik dinlemek isteyeni Tatvan'a bekleriz. Siz de davetlimizsiniz Kemal Kılıçdaroğlu' dedi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Orhan İnan

HER DAKİKASI KÜRTÇE YAYIN İLE DOLU OLAN ,TRT KÜRDİ Yİ HİÇ DİNLEMEDİĞİ BELLİ. BU NASIL BİR SİYASETÇİ? GÖZÜNE Mİ SOKMAK LAZIM?ARTIK AYIP OLUYOR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23