• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bomba iddia! Galatasaray'ın yıldızı Fenerbahçe'ye transfer oluyor

Yeniakit Publisher
2020-05-30 11:51:00 -
Bomba iddia! Galatasaray'ın yıldızı Fenerbahçe'ye transfer oluyor

Galatasaray ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan sağ bek Mariano'nun ezeli rakibi Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi.

Bu sezondan umduğunu bulamayan ve son haftalarda yaşadığı üst üste kayıplarla şampiyonluk yarışından oldukça uzak kalan Fenerbahçe, gözünü önümüzdeki sezona dikti. Öncelikle teknik direktör konusunu halletmek isteyen sarı-lacivertliler gelecek sezon için transfer temaslarını da sıklaştırdı. Birçok oyuncu için girişimlerde bulunan Fenerbahçe, koronavirüs sonrası yaşanan ekonomik daralma nedeniyle önceliği yerli ve bonservisi elinde bulunduran isimlere veriyor.

Mariano adım adım Fenerbahçe'ye

Gelecek sezon öncesi birçok bölgeye takviye yapacak olan Fenerbahçe'de flaş bir isim gündeme geldi. İşi sıkı tutan sarı-lacivertlilere menajerler aracılığıyla önemli isimler önerilirken, gündeme gelen son oyuncu Galatasaraylı Mariano oldu.

3 sezondur formasını giydiği sarı-kırmızılılarla sözleşmesi ligin tamamlanmasının ardından sona erecek olan Brezilyalı sağ bekin Fenerbahçe forması giyebileceği iddia edildi, yönetici Kemal Danabaş da konuyla ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirildi.

Fenerbahçe'nin eski tercümanı Deniz Sarıtaç'ın Mariano transferinde devreye girdiği ileri sürüldü. Sambacı'nın menajeri Robalinho'nun Türkiye temsilciliği üstlenen Sarıtaç'ın transferde sorumluluk alacağı kaydedildi. Yönetici Kemal Danabaş'ın da başkan Ali Koç ile yapacağı görüşmelerin ardından Mariano konusunda atılacak adımlar belirlenecek. Bu arada devre arasında Galatasaray'da gitmesi için baskı yapıldığı iddia edilen Mariano'nun bu durumdan dolayı kırgın olduğu öne sürüldü.

Mariano, 3. yılını tamamlamak üzere olduğu Galatasaray ile bu sezon 32 resmi karşılaşmaya çıktı. Bu maçta 2 bin 776 dakika sahada kalan 33 yaşındaki futbolcu, 5 asist yaptı. Sambacı, sarı-kırmızılıların son 3 sezonda en istikrarlı isimlerinden bir olmayı başardı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Brezilyalı futbolcu, Galatasaray formasıyla 3 sezonda 99 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 2 kez rakip fileleri havalandıran Mariano, 16 da asist yaptı. 1 kez kırmızı kart gören yıldız futbolcu, 26 kez de sarardı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23