• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

BM'den güvenli bölge anlaşmasına ilişkin açıklama

Yeniakit Publisher
2019-10-17 23:56:00 - 2019-10-18 01:29:02
BM'den güvenli bölge anlaşmasına ilişkin açıklama

Birleşmiş Milletler, Türkiye ile ABD arasında Suriye'nin kuzeyine ilişkin yapılan anlaşmayla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Birleşmiş Milletler, Türkiye ile ABD arasında varılan anlaşmaya ilişkin açıklama yaptı. BM Genel Sekreteri Guterres, gerginliği azaltmak ve sivilleri korumaya yönelik her türlü çabayı memnuniyetle karşıladığını bildirdi.

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, Türkiye ve ABD arasında Suriye'nin kuzeydoğusu için varılan anlaşmaya ilişkin, gerginliği azaltmak ve sivilleri korumaya yönelik her türlü çabayı memnuniyetle karşıladığını bildirdi.

BM Genel Sekreter Sözcülüğünden, Türkiye ve ABD arasında yapılan görüşmeler ve Suriye'nin kuzeydoğusu için varılan anlaşmaya ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Genel Sekreter, gerginliği azaltmak ve sivilleri korumak için BM Şartı ve uluslararası insani hukuk çerçevesindeki her türlü çabayı memnuniyetle karşılıyor." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Suriye'deki krize etkili çözüm bulmak için hala uzun bir yol olduğu kaydedildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Efelerdiyari

Cikariniza olan herseyin arkasinda durursunuz. Götünüz korktu ülkelerinze suriyeli gelecek diye. Kürdistan hayalinizde hep icinizde hainlik olarak ebediyen kalacak. Alcak katiller... kac masumun cani gitti. Allah belanizi versin.

Aykut

Nükleer silahı olmayan ülkelerin birleşmiş milletlerde hiçbir söz hakkı yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23