• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Biri eski parti genel başkanı, diğeri emekli büyükelçi: Paçalarından cehalet akan Cem Toker ve Haluk Ilıcak tepki çekti!

Yeniakit Publisher
2020-08-03 22:53:00 - 2020-08-05 13:35:47
Biri eski parti genel başkanı, diğeri emekli büyükelçi: Paçalarından cehalet akan Cem Toker ve Haluk Ilıcak tepki çekti!

Pakistanlı Müslümanların resimlerini Türkiye'de çekilmiş gibi paylaşarak algı operasyonuna kalkışan Liberal Demokrat Parti'nin (LDP) eski Genel Başkanı Cem Toker ve Emekli Büyükelçi Mehmet Haluk Ilıcak, cehaletleriyle göz doldurdu.

Ambleminde 'sazan' türü bir balığın bulunduğu Liberal Demokrat Parti'nin (LDP) eski Genel Başkanı Cem Toker ve Galatasaray Lisesi ile Ankara Üniversitesi'nden mezun olmuş  emekli Büyükelçi Mehmet Haluk Ilıcak paçalarından cehalet akan bir paylaşım yaptı. 

Dindar insanlara saygısızlık

Bir eylemde bulunan Pakistanlı Müslümanların 2004 yılında çekilmiş fotoğrafını algı operasyonu yapmak için Türkiye'de olmuş gibi kullanan Cem Toker ve Mehmet Haluk Ilıcak, dindar insanlara saygısızca ifadelerle, bu görüntüler sebebi ile Türkiye'ye turist gelmediğini iddia etti. Sosyal medyadan çirkef ifadelerle tepki toplayan ikili, "Bu kadar cehalet ancak okumayla olur" dedirtti.

Turistlerin gelmediğini iddia etti

Bazı vatandaşların uyarılarına rağmen paylaşımı kaldırmayan, giyimi kuşamı üzerinden dindar insanları hedef alan Toker, "Avrupa’ya 2 bakan gönderip, “lütfen bize turist gönderin” diyen ülkenin bir zamanlar en çok turist çeken kentinin, en çok turist çeken tarihi yarımadasından insan manzaraları... Milattan Sonra 2020" ifadelerinde bulundu.

"Herhalde siz bu çağa ait değilsiniz"

Öte yandan bazı sosyal medya kullanıcıları hem Toker'e hem de takipçilerine tepki gösterdi. Google'ı işaret eden bir kullanıcı "Resim Pakistan Quetta şehrinden. 2004 yılına ait. Ama herhalde siz bu çağa ait değilsiniz. Google arama motorundan resmi aratsaysınız keşke" tepkisinde bulundu.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Büyükelçi de İstanbul'dan bîhaber!

'Cehaleti'yle göz dolduran emekli Büyükelçi Mehmet Haluk Ilıcak da Cem Toker'e destek olarak İstanbul'dan bîhaber olduğunu gözler önüne serdi. Türkiye'yi dünyada nasıl temsil ettiği bilinmeyen Ilıcak sosyal medyadan Müslümanların resmini paylaşarak ürperdiğini söyledi.

Google arama motorundan resmi aratma becerisinden bile yoksun olan ve hangi çağda olduğu bilinmeyen eski Büyükelçi Ilıcak "Ürperdim. Burası İstanbul da, bunlar kim? Nereden gelmişler. Hangi çağdalar? Turist bekliyoruz ama turizmi de siyasete kurban ediyoruz. " ifadelerini kullandı. 

"Hıyarım var" diyene tuz ile koşan Haluk Ilıcak Galatasaray Lisesi mezunu çıktı

İstanbul'dan haberi olmayan ve Müslümanlara giyim kuşam üzerinden saygısızca ifadeler kullanan eski Büyükelçi Mehmet Haluk Ilıcak, orta ve lise tahsilini Galatasaray Lisesi'nde yaptığı ortaya çıktı.

1975 yılında Galatasaray Lisesi'nin tamamlayan 1979 yılında da Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Ilıcak, 1981'de Dışişleri Bakanlığı'na girdiği öğrenildi. 

Türkiye'yi tanımadan, Türkiye'yi temsil etmeye kalkan Ilıcak'ın, onlarca ülkede diplomat olarak görev yaparken, arka plandaki bir görüntüden İstanbul olmadığını hemen anlaması gereken bir görüntüyü, İstanbul'dan çekilmiş gibi teyid ederek paylaşması, nasıl bir büyükelçilik yaptığını gözler önüne serdi. 

{relation id:976726 slug:'laikci-vakfin-okulunda-taciz-skandali-magdurlarin-avukati-delil-karartmaya-calisan-vakfa-isyan-etti'}

 
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Emine Altin

Hakim olan sadece Allah'tir Allah'in dinini mumin kullarini asagilarak kendinizi cehennemin dibine surukluyorsunuz hesap gununu bekleyin

Bunlar

Bu topraklardan çıkan ...lar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23