• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Oyuncu kendini inceleyecek

Yeniakit Publisher
2019-08-18 13:53:00 -
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Oyuncu kendini inceleyecek

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 3-0 mağlup oldukları Sivasspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Basit hatalar yaptıklarını kaydeden Avcı, "Sivasspor sıcak temas yapan bir takım, bunun için topa sahip olmak lazım. Basit top kayıpları yaparsan, klasik bir geçiş takımı var karşımızda, bunu da yaşadık. 2. gole kadar ivmelenme yaşadık ama sonra bir tükenmişlik gibi, çabuk oyun disiplininden kopan ve basit top kayıpları yapan bir takım görüntüsü vardı. Hiç şık olmadı. Oyunu inceleyeceğiz, oyuncu kendini inceleyecek" dedi.

Bir an önce hataları analiz etmeleri gerektiğini söyleyen teknik adam, "Çabuk tespitleri yapıp, bundan dönüş yapmamız lazım. Ligin başında bunun olması, bu anlamda olumlu bir şey. Cuma akşamı karakter koyan, Beşiktaş formasını hissettiren, taraftarımızla geri dönen bir Beşiktaş'ı yaşatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Forvet transferi yapılacak mı?

Forvet transferi yapıp yapmayacakları sorulan Avcı, "Burak Yılmaz Türk futbol tarihinin en önemli oyuncularından biri. Transfer çalışmaları ile ilgili her gün fikir alışverişi yapılıyor. O gelsin, bu gelsin değil, mevcut durumu tespit edip, onun üzerinden gitmemiz gerekiyor" diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer

Yeni alınan oyuncuları bir görelim takımda bütünlük yok mücadele zayıf çok hata yapılıyor bu görüntüyle Beşiktaş ilk beşe zor girer milyon yuro alan oyuncular hazır değil daha ligin başı ama gidişat iyi değil başkanın sert tedbirler alması lazım futbolcular transferde profesyonel ama oynamaya gelince amatör
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23