• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Belediyeler parsel parsel satışta

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Belediyeler parsel parsel satışta

Bütçeyi adrese teslim ihalelere, konserlere, heykellere harcayan CHP’li belediyeler, işçisinin maaşlarını ödemek için yine ellerindeki gayrimenkulleri haraç-mezat satışa çıkardı. CHP’li, Yalova, Edirne Keşan, Tekirdağ Çorlu, İstanbul Maltepe, Üsküdar, Beykoz ve Tuzla Belediyeleri milyonlarca liralık gayrimenkul satışı için ilana çıktı.

Sebahattin Ayan  İstanbul

Aankar’yı iflasa sürükleyen Mansur Yavaş ve yolsuzluk tutuklusu Ekrem İmamoğlu’nun alışkanlık haline getirdiği diğer CHP’li belediyelere de sıçrayan taşınmaz satışları tüm hızıyla devam ediyor. Beykoz’dan Edirne’ye çok sayıda CHP’li belediye 487 milyon 566 bin TL’lik taşınmaz satışı yapacak. Çoğu maaş ödemekte bile zorlanan ve işçi grevleri nedeniyle vatandaşa hizmeti aksatan son satışçı CHP’li belediyeler ise şunlar:

İSTANBUL ELDEN GİDİYOR

Üsküdar Belediyesi, Bulgurlu (Ünalan) Mahallesi’nde yer alan 2387 ada, 18 numaralı parseldeki konut alanı imarlı taşınmazı, 11 milyon TL muhammen bedelle 26 Haziran tarihinde gerçekleştireceği ihale ile satacak.

Beykoz Belediyesi Akbaba Mahallesi’nde yer alan 2546 ada 259 numaralı parseldeki 1.028 metrekarelik konut alanını, 10 milyon 287 bin TL muhammen bedelle, 25 Haziran’da gerçekleştireceği ihale ile satacak.

Maltepe Belediyesi ise 450 metrekarelik konut imarlı arsa vasıflı taşınmazı 27 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Tuzla Belediyesi ise Aydınlı ve Tepeören Mahalleleri’nde bulunan, konut ve ticaret alanı imarlı toplam 5 taşınmazını satacak. Belediyenin 90 milyon TL gelir elde etmesi bekleniyor.

Silivri Belediyesi, Çanta-Balaban, Çanta-Sancaktepe ve Kavaklı İstiklal Mahalleleri’nde 7.000 metrekarelik konut imarlı arsayı 45 milyon 842 bin TL bedelle satışa sunacak.

SATIŞTA COŞTULAR

Edirne’nin Keşan Belediyesi, İstasyon Mahallesi’ndeki 100 ada 81 numaralı parsel ile Yukarı Zaferiye Mahallesi’ndeki 1310 ada 3 numaralı parselde bulunan toplam 21.000 metrekarelik konut alanını, 146 milyon 163 bin TL muhammen bedelle, 24 Haziran’da satacak.

Tekirdağ Çorlu Belediyesi ise Şahpaz, Yenice, Silahtarağa, Nusratiye ve Muhittin Mahalleleri’nde yer alan 7 taşınmazı, 25 Haziran 2025 tarihinde toplam 53 milyon 430 bin TL bedelle elden çıkaracak.

İZMİR DURUR MU?

Yalova Belediyesi, Gaziosmanpaşa, Fevziçakmak, Bağlarbaşı mahallelerinde bulunan 8 taşınmazı elden çıkaracak. Üzerinde vatandaşa ait konutlarında olduğu 8 bin 746 m2’lik taşınmazları satan CHP’li Yalova Belediyesi, 25 haziran tarihindeki gerçekleştireceği satışlardan 9 milyon 198 bin TL gelir elde edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi de satışlara dur durak vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yüzlerce taşınmaz satan belediyenin iştiraki İZBeton şirketi Bornova’daki 4 villayı elden çıkaracak. 23 Haziran’da gerçekleşecek olan ihalede belediyenin kasasına 104.5 milyon lira gibi devasa tutar girecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bilal

Aydın-Bozdoğan parsel parsel satıyor...

kel hasan

oy verenler düşünsün iş olacağı yere varsın batılacaksa batılsın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23