• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Barış Atay serbest bırakıldı!

Yeniakit Publisher
2018-05-17 01:49:00 - 2018-05-17 03:41:41
Barış Atay serbest bırakıldı!

Halkı kin ve nefrete sevk eden açıklamaları nedeniyle gözaltına alınan Barış Atay serbest bırakıldı.

Halkı tehdit eden DHKP/C sempatizanı Barış Atay, dün gözaltına alındı. İstanbul Emniyeti Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne bağlı polisler dün saat 06.00 sıralarında Barış Atay’ın Suadiye’deki evine gitti. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın, Twitter mesajlarıyla ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçlamasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Atay, Güvenlik Şubesi’ndeki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı’na çıkarıldı.

Atay, gece serbest bırakıldı.

HALKI TEHDİT ETTİ

Gezi olaylarında da provokasyonlar yapan Barış Atay, halkı kin ve düşmanlığa sevk edecek paylaşımlarına devam ederken gözaltına alınıp bırakılması ise tepki çekiyor.

Son olarak yaptığı paylaşımla halkı seçim öncesi tehdit etti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

BU İLK SKANDALI DEĞİL!

Barış Atay'ın skandalları saymakla bitmiyor. Yaptığı tüm açıklama ve katıldığı tüm eylemlerle terör saflarında yer alan Atay, birçok kez milletin dini ve milli kutsal değerleriyle alay ederek tepki çekmişti.

 

Sanatçı Yavuz Bingöl'ün, "Bu coğrafyada bir-iki tane daha Tayyip Erdoğan çıksaymış, daha kuvvetli bir coğrafya olurmuş. İran'da, Pakistan'da da onun gibi bir lider olsaydı; Amerika ve İngiltere gibi emperyal güçler bu kadar kolay at oynatamazmış oralarda" sözleri de Atay'ı çıldırttı.

Yine sosyal medya hesabından Yavuz Bingöl ile ilgili ''gördüğüm yerde yüzüne tükürmek şart oldu'' gibi küstahça hakaret eden Atay'ın sözlerini, Cumhuriyet Gazetesi ''Oyuncu Atay'dan Yavuz Bingöl'e tepki'' diye verdi.

"FOTOĞRAFTAKİ ANNEYİ BULUN"

Atay, yeni yılın ilk doğan bebeği Meryem Azra'nın haberini "Fotoğraftaki anneyi bulun" notuyla paylaşarak çarşaflı olan anneye saygısızlık etti.

EVET ÇIKINCA HAKARET VE TEHDİDE SARILMIŞTI

Ağızlarını her açtıklarında demokrasi ve özgürlükten söz eden bazı ünlü isimler gibi ; Barış Atay da sandıktan 'Evet' çıkmasını hazmedemedi. Barış Atay: "Azdan az, çoktan çok gider. O da biliyor aslında kaybetmekte olduğunu. Hayır, daha bitmedi. Biz kazanacağız... Şaibeli bir seçimin sözüm ona galibisin, aldığın oy ne olursa olsun meşru değilsin." diyerek milletin sandıktaki iradesine saygısızlık etmiş, milletin kararını hiçe saymıştı.

REDHACK BAĞLANTILI DİYE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Sözde oyuncu Atay, 2013 yılında "Redhack" ve "Anonymous" ile bağlantılı oldukları iddiası ile gözaltına alınmış sonrasında serbest bırakılmıştı.

TERÖR ÖRGÜTÜ YPG'YE AĞLADI

Atay, Türkiye'yi güneyinden kuşatmaya çalışan ABD destekli terör örgütü YPG'ye sahip çıktı. Türk milletinin demir yumruğunun hainlerin başına indirilmesini yediremeyen Atay, Zeytin Dalı Harekatı'nı kendince manipüle etmeye çalıştı.

İşte Atay'ın o rezil yorumu:

''Afrin; Suriye halkınındır. Uzattığınız #ZeytinDalı değil savaş baltasıdır. Dış politikada 7 yıldır sonuçları düşünülmeden yapılan bu hamleler, hamasi laflar, RTE ve AKPnin iktidarı kurtarma çabasından başka bir şey değildir. ''.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23