• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakın insanları nasıl ikna etmiş! 50 milyon liralık dolandırıcılık

Yeniakit Publisher
DHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Bakın insanları nasıl ikna etmiş! 50 milyon liralık dolandırıcılık

Ankara'da bir kamu çalışanı, çalışma arkadaşlarını hindi çiftliği kurma vaadiyle 50 milyon lira dolandırarak kayıplara karıştı.

Ankara'da bir kamu kurumunda memur olarak çalışan, hindi çiftliği kurma vaadiyle yaklaşık 40 iş arkadaşını ikna eden Doğancan D. paralarla birlikte ortadan kayboldu.

Çankaya ilçesindeki bir kamu kurumunda çalışan Doğancan D., iş arkadaşlarına Diyarbakır'da hindi çiftliği kurduğunu ve yüksek gelir elde edeceğini söyledi. Bunun üzerine iş arkadaşları, birikimlerini ve çektikleri kredileri Doğancan D.'ye teslim etti. Ancak Doğancan D. bir süre sonra işe gelmedi ve telefonlara da cevap vermedi. Dolandırıldığını fark eden çok sayıda kişi, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Savcılığın başlattığı soruşturma kapsamında Doğancan D. hakkında 'Nitelikli dolandırıcılık' suçundan soruşturma başlatıldı. Çanakkale'ye kaçtığı belirlenen şüphelinin evinde yapılan aramada çok sayıda dijital materyale el konuldu. Firari şüphelinin yaklaşık 40 kişiyi 50 milyon lira dolandırdığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

anğaralı

öylesine zengin öylesine zengin bir ülkeyizki ne ineğimiz ne mandamız ne tavuğumuz ne kazımız nede hindimiz biter kes kes ye yol yol ayıtla ye

YILMAZ DURMUŞ

Daha çiftlikbank adıyla tosuncuk lakaplı şahsın hikayesi ortada iken benzer hikayeye inanan andavallılara ne demeli acaba? Demek ki kısa zamanda az koyup, çok kaldırmak insanımızın genlerinde var ....,????
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23