• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakanı taşıyan uçağa taciz! Rus savaş uçakları havalandı

Yeniakit Publisher
2019-08-13 17:52:00 -
Bakanı taşıyan uçağa taciz! Rus savaş uçakları havalandı

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'yu taşıyan uçağa yaklaşan NATO uçakları, Rus savaş uçakları tarafından uzaklaştırıldı.

Rusya Savunma Bakanlığı, Baltık Denizi üzerinde Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'yu taşıyan uçağa yaklaşan F-18 Hornet tipi NATO uçağının, Rusya ordusuna ait Su-27 tipi iki uçak tarafından uzaklaştırıldığını açıkladı.

Bakan Şoygu'yu taşıyan uçağın, NATO üyesi Polonya ve Litvanya arasında kalan ana karaya bağlı olmayan Rusya toprağı Kaliningrad'tan başkent Moskova'ya doğru hareket ettiği belirtildi.

Şoygu'yu taşıyan uçaktan kaydedilen görüntülerde NATO'ya ait F-18 tipi uçağın, bakanı taşıyan uçağın yakınında seyir halinde olduğu görülüyor. Görüntülerde bir süre sonra F-18 tipi uçak yaklaşan Su-27 tipi uçaktan uzaklaşmak için keskin bir manevra yaptığı göze çarpıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ünal

Amerika nato su ve rusya asla ve asla üçüncü dunya savaşında karşı taraf olmayacak aynı safta yer alacaklardır SURIYEDE olduğu gibi velemki düşman cepheler olsa türkiye nato ordusu olarak NERDE yer alır ama üçüncü dunya savaşının filmi çekildi avrupa amerika cin ısrail hindistan aynı cephedydiler karşı cephede kim vardı armegedon filmini bir kez daha izleyin

Hadi

Deccal denen şeytan dünyayi 2 ana kararkâhdan yönetiyor kapitalist ve sosyalist sistemler.ikiside tebaasını cehenneme sürüklüyor.Dünyayı aldatmaya çalışıyorlar,onlara inanmıyoruz çünki her şey zıtıyla kaimdir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23