• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bahçeli ile CHP'li isim arasında dikkat çeken görüşme

Yeniakit Publisher
2021-11-26 10:10:00 -
Bahçeli ile CHP'li isim arasında dikkat çeken görüşme

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel arasında dikkat çeken bir görüşme gerçekleştirildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Sertel, Bahçeli ile infaz koruma memurlarının özlük haklarının iyileştirilmesi hakkında konuştu.

Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun haberine göre, TBMM Genel Kurulu’nda önceki gün yapılan Hâkim ve Savcılar Kurulu (HSK) üye seçimleri sırasında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel arasında infaz koruma memurlarının özlük hakları konusunda bir konuşma gerçekleşti.

Sertel, Bahçeli ile infaz koruma memurlarının özlük haklarının iyileştirilmesi ve itfaiyeciliğin meslekten sayılması konusunda görüştüğünü anlattı. Sertel, “Sayın Genel Başkan’a CHP’nin konuyla ilgili yasa teklifinin AKP ve MHP oylarıyla reddedildiğini anlattım. Sorunun çözümü için elimden geleni yapmak istediğimi söyledim” dedi.

Bahçeli’nin de “durumun siyaset üstü olduğunu” belirterek partisinin grup başkanvekillerine “çalışmaları” için talimat verdiği kaydedildi. Bunun üzerine de kendisinin Bahçeli’ye, “İsterseniz teklifi siz getirin, biz destekleyelim” dediğini de aktardı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Antikemalist Akpartili

Kemalist Bahçeli keşke zillet ittifakına yanaşsa, biraz da orayı batırsa! Kiminde ittifak kursa sonu ekonomik kriz! bkz. Ecevit. Son nefesine kadar hep Erdoğan'ı destekleyen Üstad Kadir Mısıroğlu'na ettiği hakaretleri de hatırlayalım, "Fesli münafık, Vatan haini, yunan aşığı"

ALİ KİREÇ

hala ülkede en rahat yaşayan memur kesimini daha fazla rahat yaşatma derdindeler.bu ülkenin bütün yükünü sırtlanan üretici,çiftci,asgari ücretli,küçük esnaf kimsenin umurunda değil.aynı tas aynı hamam hiçbirşeyden ders alındığı yok
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23